Вземи 200 лева бонус от Efbet

Как да си направя регистрация в Bet365

Bet365 регистрация

Bet365 е марка за спортни залози с национална и международна популярност както сред хората с хазартен интерес, така и сред хората с интерес към спорта като цяло заради мащабните маркетингови кампании на компанията и спонсорирането на множество спортни клубове от тяхна страна. Съмнявам се, че са останали много спортни фенове в света, които да не знаят за съществуването на Bet365 и техните спортни залози и хазартни игри.

Ако знаете колко добър е този букмейкър, но въпреки това никога не сте изпробвали качествата му от първа ръка, можете да промените още днес, но за целта ще ви трябва активна сметка.

В следващите редове ще пресъздада моят опит с правенето на регистрация в Bet365 и ще ви покажа стъпките, които всеки един бъдещ клиент на оператора трябва да извърви, за да се сдобие със заветния акаунт.

Регистрация в Bet365

Отваряне и попълване на страницата за регистрация

Никакви проблеми няма да имате при първия си досег с букмейкърската къща, тъй като профилът си ще направите много лесно. Въпреки това, линкът към страницата “Създай сметка“ не е достатъчно ясно маркиран и на мен ми отне няколко секунди лутане с поглед, за да го открием. На вас мога да ви спестя това неудобство като ви кажа, че просто трябва да погледнете към горния десен край. Там е жълтият надпис “Регистрация“, който трябва да натиснете и който ще ви изпрати към панела за въвеждане на информация. Ето какво трябваше да попълните в този панел:

  • Държава по Местоживеене – Избирате в коя държава живеете. При мен автоматично бе попълнена “България“, вероятно по същия начин ще бъде и при всички вас, тъй като платформата засича откъде идва IP адресът на човека, който си прави акаунта.
  • Лични Данни – В тази част трябваше да попълня две полета за Име и Фамилия, да посоча деня, месеца и годината на раждане, както и да избера дали в съобщенията си към мен компанията да се обръща с “Г-н“ или “Г-жа“.
  • Документи – Следващата стъпка в страницата “Създай сметка“ представлява пространство за избор на Гражданство (вече попълнихме държавата, в която живеем, но тя може да се различава от държавата, чийто граждани сме) и посочване на Вид Документ, чийто данни да попълним. Лично аз избрах да попълня номера, датата на издаване и издаващият орган на моята лична карта, но вие можете да попълните същите детайли и за вашия паспорт или шофьорска книжка.
  • Контакт – Следващото пространство в регистрационната страница включва правоъгълници за попълване на Имейл Адрес и Номер за Контакт, както и няколко реда за маркиране с Да или Не дали искате да получавате съобщения за оферти чрез известия, имейл писма, СМС съобщения или вътрешната система за съобщения в Bet365. Имате пълна свобода на избор и можете да оставите всички полета с Да или всички с Не.
  • Постоянен адрес – Тук с подробности трябва да се напише постоянния си адрес. Ще видите и два бутона Да и Не, с които трябва да отговорите на въпроса дали вписания постоянен адрес е същия като настоящия ви адрес. При мен постоянния и настоящия адрес са едни и същи и съответно натиснах “Да“. В противен случай, ако натиснете “Не“, от вас ще бъде поискано да впишете по същия начин и настоящото си местообитаване.
  • Логин – Вече сме на финалната права на регистрацията. След попълването на адреса трябва да впишете някаква Парола и Потребителско име, които да ползвате като логин за Bet365 България.
  • Защита – Последните полета, които попълних, бяха за 4-цифрен код за защита. От ключово значение е не само да впишете такъв код, но и да го запомните добре, тъй като след това ще ви бъде изискван всеки път, когато се свържете с отдела за Bet365 Поддръжка на клиенти, както и в случай на забравени логин данни. Най-добре е да имате този код записан някъде. Бих ви препоръчал да не използване датата и месеца на раждането си – нито пък годината – защото това биха били първите варианти, които би изпробвало някое злонамерено лице, опитващо се да пробие профила ви.

Активиране на Bet365 сметка

След надлежното попълване на информацията в страницата за регистрация, накрая ми оставаше просто да потвърдя моето пълнолетие и да последвам бутона “Включи се в Bet365“. Вече стана ясно, че едно от полетата за попълване и имейл адрес и на попълнената от мен електронна поща получих писмо за активиране на моята Bet365 сметка. В самото писмо видях линк, след чието последване профилът ми бе активиран.

На по-късен етап преминах и през процедура по Bet365 Верификация, която съм описал в отделна страница.

Bet365 Регистрация от мобилно устройство

Стъпките, които описах, могат да бъдат приложени без проблем и за откриване на профил през мобилно устройство. По един и същ начин можете да се регистрирате през мобилен браузър или пък през някое Bet365 Приложение.

И през смартфона си ще срещнете линк за регистрация горе на екрана си. Освен това, няма никаква разлика в данните в самата страница.

Без значение от устройството, не мисля, че правенето на профил в Бет365 е много трудоемка или времеемка задача. Ако вие не мислите така, не забравяйте, че всички данни се изискват само и единствено за наше спокойствие и безопасност.