Вземи 200 лева бонус от Efbet

Bet365 статистика – кои спортове ще намерим

Bet365 статистика

Bet365 Вход

В спортните залози винаги някои играчи печелят по-често от останалите. Но, ако си мислите, че те просто имат голям късмет, бъркате. Късметът може да донесе успех в краткосрочен план с няколко поредни печалби, но във времето знанията разделят играчите на печеливши и губещи.

Най-важното оръжие в арсенала на печелившите играчи е качественото анализиране на статистическите данни за спортното събитие, на което ще залагат. Вече има безброй сайтове в интернет за статистики на футбол и други спортове, но сега ще ви споделя за платформата за статистики, която аз използвам – това е вътрешната платформа на букмейкъра, в който залагам – Bet365. Повечето букита имат раздели за статистики, но пакетът от данни, който предлага британската корпорация, е с неповторимо богато съдържание.

В редовете, които предстои да прочетете, ще видите откъде се отварят статистиките в букмейкърския уебсайт, за какви спортове се намират данни и какви по-конкретно са тези данни.

Как да отворим страницата за статистики на Bet365?

Хубаво е да започна с достъпването на Bet365 Статистики страницата, тъй като тя не е сред най-лесно забележимите на пръв поглед при разглеждането на сайта.

Има два начина да влезете в нея. Ако се намирате в горната част на страницата, можете да погледнете нагоре и надясно, където точно под менюто “Услуги“ има една малка иконка. Ако поставите курсора върху нея, ще се появи надпис “Спорт“. Въпреки че не пише “Статистики“, натискането на иконата ще отвори именно страницата за статистически данни. Другият вариант е от менюто на дъното на Бет365 сайта, откъдето можете да отворите статистиките конкретно за “Футбол“ или за “Спорт“, които включват информацията за всички останали спортове.

Статистическата платформа на оператора е с много изчистено оформление. В началото й има бутони за смяна на език и за отваряне на търсачка, от която мога да потърся конкретен отбор, спортно събитие или състезател, за да не се ровя в менюто, ако търся нещо конкретно. Надолу в платформата следват линкове с икони за различните спортове. Кликвайки върху някой спорт, системата извежда мачовете от него, за които можете да преглеждате данни.

Данни за кои спортове ще намерим в Bet365 Статистика?

Не се сещам за вид спорт, който да съм срещал в програмата за залози на Bet365, но да не съм срещал в статистическия портал. Над 30 спорта виждам в портала, когато пиша тази статия, а сред тях има статистики дори за първенствата по електронни спортове и други не толкова популярни игри като хокей на трева или банди.

Няма смисъл да изброявам всеки един спорт, защото лесно можете да разгледате менюто със спортни дисциплини на основната страница на Bet365 Статистики, но можете да сте на 100% сигурни, че ще намерите данни за всички свои любими първенства от водещите спортове. Също така, за всички тях се предлага и информация в Bet365 Резултати – услугата за резултати от приключили и в момента играещи се спортни събития.

Какви статистики предлага Bet365?

Данните на разположение варират спрямо отворения спорт и първенство, но във всеки случай те са достатъчно детайлни за поставяне на информиран залог. Разбира се, можете да обогатите информацията за мача като прочетете последните настроения и вести преди мача от раздела Бет365 Новини, но и статистиките сами по себе си могат да носят успех, стига да се анализират правилно.

Тъй като Bet365 Залози на Футбол са номер едно по популярност в букмейкъра, ще разгледам какво предлага сайтът за едно футболно първенство – да кажем Премиър Лийг в Англия.

В началния изглед на шампионата виждам информация за:

  • Класирането
  • В какъв процент от мачовете побеждава домакина и госта
  • Колко гола средно на мач вкарва домакина и госта
  • Кои са най-успешните отбори в атака и защита
  • Списък с последните и предстоящите мачове
  • Отборна статистика
  • Статистика за играчи
  • Статистика за Под/Над

Но това е само върхът на айсберга. В следващите страници виждам още подробни статистики за всеки един отбор, статистики за преките мачове между отборите, които ще играят в предстоящия кръг, и дори статистика за съдиите.