Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bet365 залози с азиатски хендикап

Bet365 азиатски хендикап

Bet365 Вход

Намирам залозите с азиатски хендикап за много интересни, защото всеки път може да се намери равностоен залог дори и за мач между най-неравностойните отбори. Например, няма как пазарът за победител в мач между Ювентус и Киево да бъде равностоен – очевидно “Старата госпожа“ има много по-качествен състав и съответно е фаворит за победата. Но благодарение на азиатския хендикап винаги може да се намери линия, която да е равностойна или дори да дава предимство на Киево.

Какво е азиатски хендикап?

Тази статия е посветена на предложенията за азиатски хендикап в Bet365, но нека първо да започнем с това какво е азиатски хендикап. Също както и европейския хендикап, азиатският дава предварително виртуално преимущество на единия или другия отбор. Например, при линията +2,5 гола за Киево “Летящите магарета“ получават виртуален аванс от два и половина гола в резултата.

Основната специфика на азиатския хендикап е, че винаги има само два възможни изхода. Това не е така при европейския, където хендикап +2 гола за Киево и краен резултат в мача 2:0 за Ювентус означава, че изходът от залога е Х, защото се получава 2:2, добавяйки виртуалното предимство. При азиатския хендикап или печели единия залог, или печели другия, или залогът се счита за невалиден и парите от залозите се връщат. Такъв е случаят при азиатски хендикап +2,0 за Киево и 2:0 краен резултат в мача, например.

Азиатски хендикап в Bet365

Всички Футболни мачове в Bet365 вървят с предложения за азиатски хендикап. Сред категориите за видове залози към всяка футболна среща в букмейкъра ще откриете категория “Азиатски“.

Компанията предлага най-различни варианти за такива залози. Най-горе в тази категория има една основна линия с азиатски хендикап. Това е линията, която прави двата отбора най-равностойни и коефициентите и за двете възможности са между 1.80 и 2.10.

Под основната линия обаче има и “Алтернативен Азиатски Хендикап“ с десетки други линии.

По подобен начин има и основен и алтернативен азиатски хендикап, който обаче важи само за първото полувреме.

В дясно на тази страница има и залози за Гол Линия, което също представлява една разновидност на азиатския хендикап, но при нея имаме десетки линии за броя на головете, които дават алтернатива на традиционните залози за Под или Над 2,5 гола. Например, мога да заложа за Под или Над 3 гола и в този случай парите ще ми се върнат, ако има точно три гола в срещата.

Поставяне на залози с Азиатски Хендикап в Bet365

Самото правене на залози с азиатски хендикап не се различава по нищо от същата дейност за други видове залози, с която може да се запознаете от Съставяне на Права колонка в Bet365 или Залог от мобилно устройство в Bet365.

За талоните с азиатски хендикап селекции важат и традиционните правила и условия за залозите в букмейкърската къща. Те най-вероятно са ви добре известни, защото няма нищо необичайно в тях. Може би единственото, което може да ви обърка и си струва да се отбележи, е ситуацията с азиатския хендикап при залаганията в реално време – съобразете се с това че залозите се считат спрямо оставащата част от двубоя. Тоест, линията не е свързана с текущия резултат.