Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bet365 тенис залози: Анализ на категорията “Тенис“ в Бет365

Bet365 тенис залози

Bet365 Вход

Тенисът на корт отдавна вече не е спорт за аристократите и се е превърнал в един от най-масовите спортове в света. Докато играещите тенис все още не са толкова много, феновете са стотици милиони, а за тях има всяка седмица турнири от различните категории, на които да се наслаждават. Почитателите на този спорт добре знаят, че четирите надпревари за титлата от Големия шлем са най-реномираните събития, но заедно с тях имаме и стотици други турнири в календара на ATP и WTA.

Тенис любителите не пропускат възможността да правят залози, а според мен не е случаен фактът, че мнозинството от тях го правят в Bet365. Това е букмейкър с много плюсове за залози на тенис и всички тях ще представя в продължението на този материал.

Залози на тенис на разположение в Bet365

Мачовете и турнирите от тениса на корт си имат специална категория в букмейкърския сайт, от която редовно преглеждам актуалните предложения. Единственият начин да се достъпи тази категория е от списъка с различни спортове в лявата част на спортния сектор.

Категорията включва възможност за обособяване само на мачовете, чийто победител ще се реши в следващите 24 часа, или представяне на всички сблъсъци. Най-отгоре в страницата стои така нареченият “Мач Купон“, в който има линкове към отделните страници на всички турнири, за които вече пазарите са отворени, като броят им понякога достига до 50 събития.

Ако кликнете върху някой турнир, ще видите списък с предстоящите мачове, заедно с информация за етапа на турнира, от който са те. Срещу всеки отделен тенис мач има линк за статистически данни, от които ще разберете кой надделява обикновено в битките между конкретните двама тенисиста + други полезни данни.

Основната категория “Тенис“ е програмирана най-отгоре да се показват събитията с най-висок ранг. Тоест, когато има предстоящ турнир от Големия шлем, той ще бъде на първо място. Ако няма, следват битките за титлите в турнирите от АТП и УТА сериите, следвани от Чалънджър и десетките малки ИТФ събития, при които вече нивото на игра е далеч по-ниско в сравнение с турнирите от профи веригата.

В повечето случаи букмейкърът покрива и двойковия турнир, както и смесените двойки в редките случаи, когато на самият турнир се организира такава надпревара.

Връщам отново вниманието ви върху основната страница “Тенис“, за да ви насоча към нейното дъно, където са изложени дългосрочните залози. Целогодишно там откривам коефициенти за шампион в четирите турнира от Големия шлем. Дори и когато току-що е приключило поредното издание на Ролан Гарос, например, дни след това вече са публикувани ставките за победител през следващата година.

Тенис маркети в Bet365

Пазарите за тенис, както и за повечето останали спортове, са достатъчно разнообразни и включват повечето разновидности, за които мога да се сетя, като залози за спечелил мача тенисист, точен резултат на сетовете, брой на геймовете или сетовете и много други.

Много разпространени са маркетите и за Тенис на живо в Бет365, тъй като там компанията постоянно ни залива с предложения за резултат от следващия гейм, победител в следващата точка и десетки други.

Тенис с видео на живо в Bet365

Тенис залозите на живо в Бет365 получават максимална оценка от мен и защото се предлага видео на живо за всички големи турнири, които следя. Пряко предаване на тенис в Bet365 е неизменна част от залозите на живо за УТА и АТП турнири, като се предлага дори и за отделни мачове от ИТФ и Challenger събитията. Имайте предвид, че обикновено се получава забавяне от няколко секунди в идването на картината. Обърнете внимание на този факт, когато искате да поставите някой от много бързите залози като този за победител в следващата точка.

Обобщение

Моето мнение е, че тенис залаганията на Bet365 представляват една завършена услуга с всички необходими условия, за да не съжалявам нито за секунда, че съм избрал да направя залога си тук, а не в друг бетинг сайт. Често правейки сравнение с другите сайтове забелязвам, че коефициентите на този британски оператор са номер едно, а определено никой не може да ги бие по статистики и преки предавания. Чрез Бет365 Тенис акумулаторен бонус пък мога да увелича така или иначе голямата си печалба от правите колонки на този спорт.