Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bet365 баскетбол залози – пазари и оферти

Bet365 Вход

Баскетболът е един от най-обичаните спортове. Мнозина се интересуват от него не само заради красотата на играта, но и заради залозите, които се правят на баскетболни мачове в букмейкърските къщи. Търсещите сайт, в който могат да правят такива залози, трябва да обмислят добре Bet365 като опция, тъй като този сайт предлага невероятно щедра палитра от бетинг опции. Баскетболът е част от групата на приоритетните спортове в този букмейкър и в тази статия ще ви запозная с баскетболните оферти на Бет365 и с какво те са по-добри от конкурентните сайтове по отношение на залозите на баскетбол.

На мачове от кои баскетболни лиги Бет365 предлага коефициенти?

Голямо богатство от баскетболни лиги и турнири има в баскетболния раздел на Bet365, но ще започна първо с това как да откриете този раздел. Ако не сте запознати с навигацията из този сайт за залози, трябва да знаете, че в менюто в лявата част на екрана има вертикален списък с категориите на различните спортове, подредени по азбучен ред.

В категорията за баскетбол можете да изберете вариант за преглед с всички събития или само с тези, започващи през следващите 24 часа, ако искате да изберете залог за някой по-скорошен мач. Също така, можете да изберете да виждате “Фишове“, което означава пре-мач залози, “Дългосрочни“ или преглед на баскетболните мачове, които вече са започнали и се предлагат с лайв залагания.

Предлаганите шампионати в категория “Баскетбол“ включват всички елитни надпревари, започвайки от НБА, най-голямото първенство в света, водещите турнири в Европа Евролига и Еврокупа и десетки национални шампионати – от по-известните първенства на Испания и Гърция до атрактивни за този спорт държави като Бахрейн, Грузия, Тайван, Филипини и много други. Излишно е да ви изреждам всички първенства, които се предлагат (можете да ги видите още сега като влезете в категорията), но, щом виждате първенствата на Бахрейн и Грузия, няма как да не получите коефициенти за всички по-популярни от тези шампионати.

При повечето страни се предлагат не само мъжките, но и женските баскетболни дивизии. Показателно е наличието и на залози с възрастови ограничения като юношески дивизии или Колежанската лига по баскетбол в Съединените щати.

Какви са пазарите за баскетболни залози в Bet365?

Много са пазарите за залози на баскетбол, като колкото по-голямо е реномето на една лига, толкова по-дълъг е списъкът с предложения. Играчите на Bet365 залагат най-често за победителя мача или в дадена четвъртина или полувреме, за броя на точките и с хендикап. Тези маркети обикновено са на линия за всеки баскетболен мач, докато за мачовете на световно ниво като тези от НБА се включват още индивидуални залози за всеки играч – колко точки ще вкара, колко борби ще спечели и други.

Считам операторът като подходящ и за правене на дългосрочни баскетболни залагания, които в повечето случаи се предлагат във вид на залози за шампион в настоящата или следващата кампания в даденото първенство. Отново за НБА имаме допълнителни бонус пазари – за победител във конференцията или дивизията, както и за спечелилите индивидуалните награди за новобранец на сезона и най-полезен играч.

Предлага ли Бет365 баскетбол на живо?

Когато става въпрос за залагания на баскетбол в Бет365 е неизбежно да си поговорим малко и за пазарите в реално време. Няма да сбъркате, ако се възползвате от тези пазари, тъй като букмейкърът дава същите възможности на своите in-play играчи, като им помага допълнително и със своята услуга за Преки предавания на баскетбол в Bet365, които включват всички мачове от НБА, Евролигата, първенствата на Русия, Турция, Япония и много други страни.

Обобщение

Много са причините, които ме карат да предпочета да залагам на баскетбол в Бет365. Мога да започна с разнообразните първенства и пазари, но още повече се радвам на добрите коефициенти, когато правя моите залози.

Най-голямо удоволствие обаче ми носят залаганията На Живо Бет365, тъй като мога да гледам баскетбол на най-високо ниво, включително НБА и Евролигата, и същевременно да залагам при същите тези добри коефициенти и дълбок обхват на предложенията.

Разбира се, добри думи букмейкърът заслужава не само заради баскетболните си залози. Страхотните са също така предлаганите Бет365 залози на тенис, хокей, футбол и редица други спортове.

Можете да прегледате и статията за Бонус на Bet365 за европейски баскетбол.