Изтегли приложението Bet365 Mobile

Свали Bet365 Mobile App

Ако търсите най-добрата платформа за мобилни залагания, вие сте на правилното място, тъй като апликациите (apк) за мобилни устройства и мобилната версия на Bet365 се оценяват най-високо от потребителите на сайта ни сред всички мобилни платформи в индустрията.

Оценката на потребителите се припокрива с моята и в тази статия ще ви разкажа за моя опит с мобилната версия и приложенията.

Ако обичате да залагате без значение къде се намирате като мен, Bet365 mobile bg ще отговори на вашите нужди, предоставяйки ви всичко необходимо на няколко натискания на екрана разстояние. Освен просто да поставяте залози, мога също така да гледам спорт на живо чрез невероятната им услуга за лайв стрийминг, както и да използвам десетки функции на букмейкъра като Edit Bet, Cash Out и т.н. От смартфона си ще мога да залагам на всеки един пазар, който е на разположение на сайта на букито за настолни компютри.

Как да свалим приложенията?

Bet365 App Download:

Android

Следвайте следните 5 стъпки и ще разберете как аз се сдобих с апликацията за Android:

 • 1. Посетете сайта на mobile.bet365.com от мобилното си устройство.
 • 2. Скролнете надолу към дъното на страницата и натиснете върху зеления бутон “Виж всички апликации на bet365“.
 • 3. Две са апликациите, които се предлагат към момента на българския пазар – “Спорт“ и “Новини“. Приложението, от което се поставят залози, е “Спорт“, а другото само предоставя информация за различни екстри на сайта и спортни новини.
 • 4. Натиснете върху “Спорт“ линка и след това кликнете върху “Изтегляне“. Устройството ще ви попита дали потвърждавате желанието си да изтеглите апликация от неизвестен източник (тоест, източник, различен от Google Play).
 • 5. След като потвърдите, изтеглянето и инсталирането на апликацията ще започне. Когато всичко е готово ще можете да намерите иконка с апликацията в менюто на телефона си.

iOS

Целият този процес при Android таблетите и смартфоните е свързан с факта, че в Google Play не се допускат приложения, в които се поставят залози с реални пари, поради което и изтеглянето трябва да стане от мобилния сайт.

При iOS и App Store няма такова правило, така че можете да изтеглите приложението на Bet365 на вашия iPad или iPhone по същия начин, както го правите с всяко друго приложение в маркета.

Мобилна версия

Ако използвате смартфон или таблет с друга операционна система или просто не желаете да се занимавате със свалянето на апликации, букмейкърът се е погрижил и вие да имате възможност за залози. Това става от мобилния сайт на компанията, за който ви е необходимо единствено да влезете в браузъра на устройството си и след това да влезете в сайта на Bet365, чиято система моментално ще открие от какво устройство влизате и ще зареди оптимизирана за него версия.

Мобилната версия до голяма степен си прилича с приложенията, така че нейните потребители няма да имат повод да се чувстват ощетени спрямо останалите играчи.

Подробности за приложението и мобилния сайт

Макар и десктоп платформата на Bet365.com да е страхотна, то мобилните възможности са това, с което според мен този букмейкър наистина отвява конкуренцията. От моя смартфон откривам както пазари за залози на живо, така и пре-мач пазари, заедно още с резултати и статистики на живо и дори преки предавания на спортни събития. По този начин мога да гледам от телефона или таблета си безплатно събития от световна класа в невероятна гама от спортове, турнири и лиги.

Използването на приложението не може да ми бъде по-лесно, а интерфейсът е много стилен и приятен за очите (или поне за моите очи). Навигацията е много удобно подредена и достатъчно ефективна. Това ми позволява да проучите целия набор от пазари за залагания, както и наличните функции, без това да отнема много от вашето време.

Сигурно въпросът, който най-много ви интересува, е как се поставят залози от мобилното устройство? Когато отворите приложението или мобилния сайт, първото нещо, което ще видите, е списък с най-популярните спортни събития, които ще се проведат в следващите 24 часа. Ще видите също така и списък с текущите пазари за залози на живо.

Тъй като букмейкърската къща предлага залози на стотици спортни събития всеки ден, може би се чудите колко време ще ви отнеме да намерите събитието, на което искате да заложите. Добрата новина е, че няма за какво да се тревожите в това отношение, тъй като компанията се е погрижила всичко да става по възможно най-бързия начин. Ако искате да разгледате пълния списък с налични събития, просто кликнете върху A-Z иконката в горната лява част на вашия екран и ще ви се появи меню с всички спортове.

Сега ви остава да скролнете надолу, докато намерите търсения спорт, и след това да изберете лигата или турнира, част от което е спортното събитие, на което искате да поставите залог, и накрая самото събитие. Например, изберете Футбол, след това Серия А и след това мача Ливърпул – Арсенал. Когато влезете в страницата на самия мач, в нея ще видите всички пазари и коефициентите за тях.

След като натиснете върху изхода, на който искате да инвестирате парите си, той ще бъде добавен във вашия фиш за залози. Ако искате да поставите единичен залог със само тази селекция, можете да заложите сега, но ако искате да добавите и други селекции или да направите залога по-късно, просто затворете фиша, а избраната селекция(и) ще си остане в него.

Функции

Сред причините толкова да харесвам приложението на Bet365 е защото то е пълно с различни инструменти и функции в помощ на играча, които идват като допълнение към хилядите пазари за залози. Сред функциите са:

 • Edit Bet – Ексклузивно за Бет365 мобиле, компанията пусна тази функция, позволяваща на нас, клиентите, да правим промени във вече поставени залози, в това число да премахват и да добавят селекции към тях, което не е възможно в нито един друг букмейкър, в който аз съм играл.
 • Лайв стрийминг и залози на живо – Bet365 mobile включва пълната функционалност на своя раздел за залози на живо. Това означава, че имаме достъп до всяко едно събитие за лайв бетинг, както и вървящите със събитията резултати и статистики на живо, динамичната анимирана симулация на случващото се на терена и услугата за пряко предаване, която се предлага безплатно за повече от 100 000 мача годишно.
 • Кеш Аут – От мобилното си устройство имам достъп и до функцията за затваряне на залог и частично затваряне на залог.
 • Регистрация – Последно, но не на последно място, ако все още нямате регистрация в Bet365, приложенията и мобилната версия ви позволяват да си направите такава директно от тях, както и след това да захраните сметката си със средства по същия начин, по който можете да го направите и от компютър.

Залагайте разумно! Услугите на Bet365 са само за лица над 18 години!

Често задавани въпроси
 • Какви мобилни платформи предлага Bet365? Bet365 може да се използва от всички мобилни браузъри, както и от приложения за Android и iOS.
 • Използват ли много мобилни данни платформите на Bet365? Ако не гледате преките предавания на оператора, няма да похарчите много мобилни данни, но все пак е желателно при възможност да използвате Wi-Fi връзка.
 • Ще получим ли бонус за игра през мобилно устройство в Bet365? Преди години операторът предлагаше специален бонус за първия залог от мобилно устройство, но той вече не е наличен.
 • Какви функции са достъпни през Bet365 Mobile? И двата вида мобилни платформи предлагат функции като Live Streaming, Кеш Аут, Промени Залог и други.