Вземи 200 лева бонус от Efbet

Спонсорства на Bet365 – Кои известни клубове спонсорира?

Спонсорства на Bet365

Bet365 Вход

Bet365 e най-добрият избор за правене на залози онлайн според мен, а и според оценките на опитни играчи и новобранци. В този букмейкър се радвам на едни от най-добрите коефициенти на пазара, безкрайна програма с пазари за спорт, които да добавям в моите фишове, и цял куп от страхотни функции.

Като един от най-големите букмейкъри на пазара, естествено е и компанията да има много спонсорски сделки. Както всяка друга голяма компания за спортни залози, така и Bet365 винаги се опитва да разшири и без това огромната си популярност чрез партньорства с определени отбори, състезания или играчи. В тази статия ще разгледаме най-известните сред тези спонсорски договори.

Спонсорства в България

След като бе получен дълго чаканият Bet365 Лиценз за България, хазартната компания бързо започна да прави това, което прави в цял свят – да подпомага местни спортни клубове.

Още през 2016 г., британците подписаха договори с хегемона в българското първенство Лудогорец и най-старият клуб в нашата столица – Славия.

Компанията имаше също така желанието да спонсорира вторият най-стар столичен клуб – Левски – и дори предложи оферта на “Сините“, но столичани трябваше да откажат, тъй като имаха действащ договор с друг букмейкър, който не позволяваше партньорства с конкурентни фирми.

Спонсорства по света

Дълго мога да пиша за спонсорските сделки на Bet365 с футболни клубове по света, тъй като в почти всяка държава, в която компанията работи, нейното лого може да бъде открито на екипите на местни отбори.

Само в първенството на Испания, например, операторът има към този момент взаимоотношения с 10 клуба. Тоест, ако сега влезете в сайтовете или профилите в социалните мрежи на отборите от Ла Лига, в половината от тях ще срещнете логото на британския букмейкър.

Той няма толкова футболни партньори на Острова, където е сърцето на букмейкъра, но там настоящите Собственици на Bet365 – Питър и Денис Коутс – не само са спонсори на отбор, но дори и притежават такъв. Както можете да се досетите, това е отборът от родния град на оператора – Стоук, който прекара десет години в елита на Англия Премиър Лийг, преди да изпадне през 2018 г.

Сайтът за спортни залози има и договор с английската телевизия Sky Sports и държи правата върху излълчваните в петък мачове, така че присъствието му в Англия все пак съвсем не е малко. В Англия и други страни тя е спонсор и на популярни конни надбягвания като Hennessey Racing Festival, Craven Meeting и Charlie Hall Chase.