Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Акумулаторния бонус за европейски баскетбол в Bet365

Bet365 Вход

Баскетболните залагания заемат важно място в света на залозите на спорт. 99% от букмейкърите по света работят с баскетболни залози, а един от букмейкърите, които оперира най-успешно със залозите на баскетбол, по мое мнение е Bet365. Добре известната букмейкърска къща има огромно многообразие от опции за този спорт, които покриват повечето първенства по света.

Конкретно за баскетболните залози съм разказал подробна информация в Bet365 Баскетболни залози, докато тук ще ви разкажа за още един техен допълнителен плюс. Става въпрос за бонуса за европейски баскетбол, при който имаме шанса да усвоим допълнителни печалби към определени фишове за този спорт.

Кога мога да взема бонус Евро Баскет?

Като потребител на Bet365 мога да получа бонуса единствено в рамките на сайта на тази хазартна компания. Тя се предлага за всички потребители, така че не трябва да чакам покана, за да се включа.

Не мога да ви кажа колко точно печеля от всяко участие в промоцията, тъй като бонусът няма фиксиран размер, а зависи от печалбата на конкретния фиш, както и от броя на селекциите в него.

Когато имам включени повече мачове (12 или над 12), бонусът ми е равен на половината от обикновената печалба, която се пресмята със умножаване на залога и всеки един от коефициентите на селекциите (вижте повече от Bet365 коефициенти).

Предложението е валидно за фишовете с най-малко 2 селекции, като тези залози трябва да на мачове от определени първенства – първенството на Испания (ACB), първенството на Германия (Бундеслига), първенството на Италия (Лега 1) или международните турнири за европейски клубни отбори Евролига и Еврокупа.

Също така, букмейкърът ми дава бонус и само когато съм заложил на пазарите Общо в мача или Хендикап. По-конкретно, става въпрос за вариантите с две възможности, тъй като пазарите Общо в мача и Хендикап имат разновидности и с три възможности.

Какво друго трябва да знаем за Евро Баскет в Bet365?

До тук ви представих условията, на които трябва да отговаря моят фиш, за да бъде годен за участие в промоцията. Има обаче и няколко допълнителни правила и условия, с които съм се сблъсквал при правенето на множествени залози за европейски баскетбол в Bet365. Те са:

  • Не мога да използвам баскетболни събития, които вече са започнали, дори и ако са предвидени залози на живо за тях.
  • Не мога да взема бонуса, ако повечето от мачовете са били отменени и в крайна сметка е останала само една активна селекция във фиша.
  • Не мога да взема бонуса, когато съм използвал система за комбиниране като Трикси или съм направил Твърд залог в Бет365.
  • Не мога да затворя залога си, ако искам да взема бонуса. В същото време, мога да използвам екстрата за променяне на залог, но не и да добавям селекция за вече започнал
  • двубои, тъй като, както вече отбелязах, предложението е само за пре-мач баскетболни залози

Какъв е размерът на бонуса?

Вече споменах, че бонусът, който получавам, не е фиксирана сума, а зависи от две неща: броят на селекциите и крайната печалба. Спрямо броят на селекциите се определя процентът от крайната печалба, който получавам като бонус.

Когато съставя фиш с два европейски баскетболни мача, бонусът е 5 процента. Колкото повече стават мачовете, толкова по-голям става и бонусът, докато се стигне до тавана от 50 процента при 12+ селекции.

Обобщение

Харесвам този бонус, защото чрез него мога да спечеля допълнителни пари към залозите, които така или иначе правя. Букмейкърът не изисква от мен да превъртам получената сума, така че нищо не ме затормозява след получаването на бонуса. Бих препоръчал офертата на всеки, който обича да прави баскетболни залози и особено на тези, които следят европейските първенства и турнири.