Вземи 200 лева бонус от Efbet

Залози на живо в Bet365 – Прочетете всичко тук

Bet365 залози на живо

Bet365 Вход

Огромният скок в развитието на спортните залози през последните 30 години разви залаганията на живо от рядко срещана услуга за ВИП клиенти до широко достъпна възможност за хиляди мачове всяка седмица. Почти не съм срещал европейски сайт за залози, който да няма залози на живо, и едва ли ще е нужно дори да отбелязвам, че най-добрият оператор Bet365 има раздел за такива залози. Важното обаче е и на какво ниво е този раздел, а британския букмейкър се е превърнал в еталон за качество в тази област, в която той не е преставал да се подобрява нито за ден. Тук ще ви разкажа за моите наблюдения относно залаганията на живо в Бет365.

Секция за залози на живо в Bet365

Live залаганията в Бет365 са отделени в специална платформа, достъпна от раздел “На Живо“. В нея предложенията могат да се разглеждат основно по два начина – чрез самостоятелни страници на отделните събития и чрез общ преглед.

При общия преглед виждате на една страница всеки един играещ се в текущия момент мач от избран спорт. Мачовете са категоризирани по първенствата, от които са, което считам като по-удобния вариант спрямо този, при който са подредени просто по хронологичен ред на база на часа за започване. За всяка среща в общия изглед са показани резултата към момента, минутата и няколко от най-популярните пазари. Например, при залозите на Тенис в Бет365 се показват ставките за победител, печеливш в текущия сет и печеливш в следващия гейм.

За преглед на коефициентите и за останалите стотици макети за двубоите трябва да натиснете върху желания мач, за да се отвори неговата самостоятелна страница. В нея се показват не само допълнителните варианти за поставяне на залог, но и другите екстри, за които ще ви разкажа по-надолу. Дори и когато се намирате в отделната страница на някое спортно събитие, в лявата част на екрана ще можете да продължите да хвърляте по един поглед и на останалите мачове на живо, макар и с много по-кратка и синтезирана информация за тях.

В разделът “На Живо“ има също така и подраздел “Програма“, от който проверявам кои мачове предстои да бъдат добавени за лайв залагания в предстоящите минути и часове.

Спортове и маркети за залози в Bet365 На Живо

Рядко ми се случва да заложа преди мача на някое спортно събитие, а след това да не мога да го намеря за залози в реално време. Тази услуга обхваща толкова много мачове, че за повечето от тях дори не проверявам дали ще има live залози, но все пак за някои аматьорски нискодивизионни срещи е добре да хвърляте по един поглед в програмата, за да сте сигурни, че ще може да се възползвате от богатия свят на този вид спортни залагания за конкретното събитие.

Няма смисъл да изреждам спортовете в Бет365 На Живо, просто защото няма спорт от букмейкърската му листа, за който изобщо да няма залози на живо. Ясно е,че всички Най-интересни спортни лиги в Bet365 се добавят в раздела и че никога няма да ви се случи да гледате някой мач по телевизията, но да нямате опцията да залагате върху него в раздела за залози на живо.

Предлаганите пазари често се припокриват с пре-мач маркетите с минимални разлики. Везната обаче обикновено се накланя към превес на броя на пазарите при залозите на живо, тъй като има много видове залози, които са неприложими при залозите преди старта на събитията – например, залаганията за победител в следващата точка или следващия гейм в тениса на корт.

Защо обичам да залагам в раздел На Живо в Bet365?

Множеството пазари и спортове, придружавани от традиционните за Бет365 високи коефициенти, биха били напълно достатъчни за повечето играчи да изберат именно този раздел за залози на живо пред конкурентите, но аз обикновено търся нещо повече и то без съмнение ми се предлага от Бет365. Какво имам предвид? Ето какви удобства се предлагат още в английския сайт за залози:

  • Пряко предаване – Не мога да не започна с любимата ми функция за пряко наблюдаване на спортни събития, която ми позволява да се запозная от първа ръка с разпределението на силите на терена и така да правя много по-лесно своите прогнози. Можете да научите повече от Пряко предаване в Бет365, а в статията за Бет365 Радио ще научите за мачовете, които се предлагат само с аудио предаване.
  • Статистики на живо – За изключително полезни намирам статистиките на живо в Бет365, тъй като няма как едновременно да гледам десетки двубои, а аз (сигурен съм и повечето останали играчи) изпитвам много по-голямо удоволствие, когато имам по няколко активни залога на живо във всеки момент. За ползите от тази функция съм разказал в Bet365 Статистики На Живо.
  • Визуализация – Тъй като е невъзможно да се осигури картина от всички мачове по света, букмейкърът допълва екстрите си с динамична визуализация, която показва как се развива всяка атака и като цяло всичко, което се случва на терена, независимо дали треньор извършва смяна, има дузпа, изпълнява се тъч, единият отбор владее топката в своята половина или каквото и да било.
  • Бетинг функции – За залозите на живо в Bet365 важи цялата плеяда от бетинг функции като тези за затваряне или променяне на залог.
  • Мобилни платформи – Не на последно място трябва да бъде фактът, че винаги мога да залагам на живо от смартфона си чрез Бет365 Мобайл платформите. И не само да залагам, ами и да ползвам всички изброени в горните редове екстри.

Обобщение

Според мен всеки, който обича да гледа мачове и в същото време да залага на тях, трябва обезателно да опита раздел Бет365 На Живо. Този букмейкър комбинира страхотни бетинг възможности с редица допринасящи към цялостното удоволствие функции, а крайният резултат е едно прекрасно забавление!