Вземи 200 лева бонус от Efbet

Мачове с фаворит в Bet365 – залози на най-сигурните мачове

Bet365 мачове с фаворит

Bet365 Вход

Светът на спортните залози е многообразен. Понякога имаме мачове с много изравнени сили, а понякога единият отбор или играч е изявен фаворит. Вероятно ви е добре известно, че спортните събития лесно могат да се разпознаят по коефициентите. Когато в едно спортно събитие ставките са изравнени, значи в двубоя няма категорично преимущество за нито една от двете страни. Когато единият коефициент е много по-нисък от другия, очевидно си имаме работа с голямо предимство за едната страна.

Голяма част от залагащите са склонни да търсят по-често залози за изявен фаворит, тъй като това са залозите с по-малка опасност от загуба. Bet365 има една интересна и уникална страница, която е създадена точно за тези играчи. Това е страницата “Мачове с Фаворит“, в която се поставят само мачовете с отявлено предимство за единия отбор или състезател в няколко спорта. Повече за раздела ще ви научите сега от мен.

Страница за Bet365 Мачове с Фаворит

Тези мачове са обособени в едно общо за всички спортове меню, до което се достига през раздел “Спорт“, където в дъното на листата на различните спортове е едноименния раздел за двубои с фаворит.

Какви мачове се откриват в тази страница?

Страницата за мачове с фаворит на Bet365 включва двубои, при които:

  • Коефициентът е под 1.50 за спортове без равенство (тенис, баскетбол, волейбол и т.н.)
  • Коефициентът е под 1.80 за спортове с равенство като футбол и хокей

Важен детайл е, че букмейкърската къща поставя в страницата мачове от точно определени 6-7 спорта. Когато искам да намеря мач с фаворит от друг спорт, трябва да го потърся по обикновения начин с ровене из всички събития в раздела на спорта.

Платформата на букмейкъра си позволява да потърсим такива двубои, започващи в по-кратък или по-дълъг интервал от време – между 3 и 72 часа – както и дава възможност да се подредят мачовете не по час на започване, а по коефициент, което е полезно, за да откриете най-внушителните фаворити в предстоящите сблъсъци. Все още обаче не е възможно да се търсят залози с фаворит в раздела Бет365 Live Залози.

Обобщение

С тази си страница Bet365 цели да ни даде бърз достъп до залозите с най-висок процент вероятност за успех. Повечето играчи предпочитат да залагат на мачове с фаворит, особено когато съставят фишове с множество селекции. Разбира се, на сто процента сигурен залог не съществува, но просто вероятността е по-голяма в сравнение с мачовете с еднакви ставки и за двата отбора. Единствено ми се иска да се добави възможност да търсим подобни залози и за другите спортове.