Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Единствено в Bet365: Изплащане на печалбите при аванс от 2 гола

Bet365 Вход

Всички ние, потребителите на Bet365 залози, можем да се радваме на още една специална екстра, когато правим футболен залог на някои от най-обичаните от българите първенства и турнири.

Какво представлява Bet365 Ранно Изплащане?

Този Бет365 Бонус е с много прости правила и вече съм се възползвал от него неведнъж. Накратко, тя важи когато направя сингъл залог за победителя от срещата преди нейното начало за двубой на едно от следните първенства – България (Първа лига), Англия (Премиър лийг) и турнирите на УЕФА Шампионска лига и Лига Европа.

Какво по-точно представлява офертата обаче и какво означава изплащане на печалбите при аванс от 2 гола? Ще ви дам пример с последния ми залог за победа на Манчестър Сити от първенството на Англия. Двубоят започна отлично за “Гражданите“ и те поведоха с 2:0 още до 27-ата минута. Вместо да чакам края на двубоя, благодарение на тази оферта получих цялата си печалба от залога още в този момент – когато преднината стана две попадения.

Сигурно се питате обаче какво се случва, ако букмейкърът ни е превел парите от печалбата, а след това противникът изравни? Ами, не се случва нищо – парите остават по вашата сметка и залогът се брои като печеливш!

Правила на Bet365 Ранно Изплащане

В следващите редове ще изредя останалите няколко важни неща, които са ми помогнали при уползотворяването на офертата и е хубаво да ги знаете:

  • Предложението е без ограничение за потребителите. Не е само за нови клиенти или за клиенти, отговарящи на дадени условия – всички имат право на Ранно Изплащане!
  • Предложението не важи за Бет365 залози на живо. Логично е, защото при live бетинга можете да поставите залог и когато резултатът вече е станал 2:0.
  • Предложението не важи при затворен залог, което също е логично в следствие на факта, че затворените залози се приемат за приключени и последващите събития на терена след затварянето нямат отношение към залога.
  • Функцията за Добавяне и Премахване на селекции от Bet365 фиш може да бъде използвана, но не и ако се добавят мачове на живо.
  • Предложението е с официален краен срок края на сезон 2017/18, но е възможно да бъде продължено и за следващия сезон(и).

Обобщение

Случвало ми се е много пъти да заложа за един отбор, той да поведе в резултата и да си помисля, че фишът е спечелен, но в крайна сметка опонентът да успее да изравни резултата и да загубя парите си. Това е огромното предимство на офертата за Ранно изплащане в този букмейкър – тези обрати вече не ни интересуват. Другото предимство е, че получавам парите на момента (или най-късно до 15 минути след наличието на разлика от два гола), а не чак след приключване на двубоя.