Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bet365 Радио – Коментари на живо на български език за важни футболни мачове

Bet365 Вход

Всеки любител на залозите познава букмейкърската къща от Великобритания Bet365 с отлично развитата й функция за преки предавания. Чрез нея феновете могат да гледат някои най-популярните футболни лиги в света. В това число мога да включва шампионатите на Германия, Франция, Испания и Италия.

Все пак, няма как една компания да си осигури правата за всички големи футболни първенства на планетата, а този британски букмейкър работи изцяло в рамките на закона и не си е и помислял и за секунда да предлага пиратски стриймове.

Тук обаче на помощ идва услугата за коментари на живо в Bet365, за която ще ви разкажа в долните редове.

На какви езици се предлага Бет365 Радио?

Радиото на Bet365 има свои версии за много различни езици и най-хубавото е, че българския е един от тях.

Ако искате да слушате аудио коментарите за спортни двубои на родния си език, трябва да използвате наличната Версия на български език на Bet365, тъй като радиото се отваря по подразбиране на езика, на който потребителят използва сайта.

Така например, ако разглеждате сайта на английски, при отваряне на радиото ще започнат live коментари на английски език.

За кои мачове се предлагат коментари на живо в Bet365?

В началото на статията споменах, че букмейкърът предлага залози на футбол от Германия, Франция, Испания и Италия. Това са четири от петте най-големи национални шампионата в света. Тези първенства могат да се гледат през услугата за Пряко предаване на футбол в Bet365 и съответно за тях не е необходим отделен аудио коментар.

За няколко големи шампионата обаче компанията не притежава правата, но все пак позволява на клиентите си да следят чрез аудио развоя на събитията.

Тези първенства са:

  • Шампионска лига
  • Премиър лийг (Англия)
  • Първа Професионална Лига (България)
  • Двубои на националния отбор на България

Изброените първенства се предлагат с аудио от български коментатори. Ако превключите на английската версия, ще можете да слушате коментари още и за други британски шампионати и популярни местни спортове, но, разбира се, няма да има радио обхващане на българските мачове.

Услугата за коментари на живо в България включва само споменатите Bet365 Футболни мачове, няма коментари за други спортове.

Как да слушам Bet365 Радио?

Във “футъра“ на уеб сайта има раздел “Коментар“, под който има две опции:

  • Футбол
  • Крикет

Не мога да кажа защо стои опция “Крикет“, тъй като никога не съм виждал да се предлагат коментари на български за крикет мачове, но отваряйки футбол ще видите меню с всички мачове от деня, за които ще се предлагат коментари. Ако има такива в момента, те автоматично ще се пуснат.