Вземи 200 лева бонус от Efbet

Как да депозирам в Bet365 – депозит опции

Bet365 депозит

Bet365 Вход

Все повече хора искат да залагат по интернет, но това минава през няколко неща. За начало трябва да имате създадена и открита сметка, а след това ще бъде необходимо да има някакви пари по тази сметка, чрез които реално да правите залаганията. Добрите онлайн букита като Bet365 ни дават голямо разнообразие от депозит опции, за които ще ви разкажа в този материал. Също така ще ви разкажа и за моя опит с правенето на депозити в букмейкъра, за да знаете какво ще трябва да направите и вие, когато тръгнете да депозирате.

Bet365 депозит опции

Различни са начините, които предлага британския букмейкър за правене на депозити по света, като те зависят най-вече от държавата, от която се намира клиента, и валутата, с която иска да залага. Клиентите от България могат да избират между BGN и EUR за валута на своя акаунт.

Когато сведете избора си до българския лев, депозитните методи, които ще видите, са Visa / MasterCard / Maestro карти, Epay.bg, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, PaysafeCard, Банков трансфер и FastBank трансфер.

От друга страна, избралите за валута еврото български играчи нямат възможност да правят депозити с Epay.bg, но на мястото на този разплащателен метод идва друг – чек.

(Предлаганите разплащателни методи могат да бъдат променени от момента на списването на статията до момента, в който вие я четете)

Важно и полезно ще бъде да вметна, че компанията никога не ме е таксувала, независимо от това кой разплащателен метод съм използвал. Също така ще ви бъде полезно да научите, че когато съм искал да депозирам малка сума – между 10 и 20 лв. – съм правил депозитите си чрез дебитна или кредитна карта, Skrill, Neteller или Paysafecard. При другите разплащателни методи минималната сума е за повече от 10 лв.

Стъпки за депозиране в Bet365

Представих ви опциите, които виждам при опит за правене на депозит в Bet365, а сега нека и да ви обясня как точно внасям средства. Разбира се, за начало трябва да се намирам в своя Bet365 акаунт, след което от менюто на моята сметка избирам опция “Депозит“. Друг вариант е първо да отворите страницата “Клиенти“ и оттам да се насочите към “Депозит“, но от този бутон в падащото меню към потребителския профил е по-краткия път.

И така, пренасяме се в страницата за депозити, където на първо място се избира метода на внасяне на средствата. По принцип като метод по подразбиране виждам този метод, който съм използвал при последния си депозит, но от падащото меню мога да предпочета и някоя от другите опции.

Останалите неща, които трябва да се попълнят в страницата за Bet365 депозити, се променят със смяната на разплащателния метод.

Когато избраният метод е дебитна или кредитна карта, първото поле за попълване е номерът на картата, който виждате в нейната предна част. Този номер се попълва само първия път – след това той ще бъде запаметен от системата.

В същото време обаче, датата на валидност и 3-цифрения код за сигурност, намиращ се в задната част на пластиката, трябва да се въвеждат всеки път. Най-отдолу има бутон за паричната сума, която искате да внесете, а след това следва единствено бутона „Направи депозит“, с който правите потвърждение на транзакцията.

Оттук нататък има два сценария:

  • При коректно въведени данни се извежда съобщение за успешен депозит.
  • Ако поради някаква причина депозитът не може да бъде направен, ще бъде изведено съобщение за грешка, от което ще разберете къде сте сбъркали.

Разбира се, както вече уточних, ако е избран друг разплащателен метод се променят и стъпките за регистрация. В статиите за Bet365 депозит чрез Skrill и Bet365 депозит чрез EasyPay ще разберете подробности за стъпките при депозит за още два разплащателни метода.