Вземи 200 лева бонус от Efbet

Bet365 лимитира моя акаунт – защо се стигна до там?

Bet365 лимитиран акаунт

Bet365 Вход

В средите на залагащите на спорт един често обсъждан въпрос е лимитирането на някои играчи от букмейкърските къщи. Това реално се случва в определени ситуации, но никога не е без причина. В тази статия ще ви разкажа кога и защо сайтът Bet365 налага някакви ограничения на своите играчи.

В кои случаи Bet365 лимитира акаунти?

По подобие на всички останали компании, така и Бет365 има свои собствени процедури, които изпълнява, за да се гарантира успеха и сигурността на компанията. Не се опитвам да кажа, че компанията целенасочено се опитва да пречи на вашите залози, но е хубаво да сте запознати със ситуациите, когато могат да би бъдат поставени ограничения.

Тези ограничения биват различни типове – може да става въпрос както за ограничение на максималните залози, които можете да правите, така и за ограничение на правото да използвате определени услуги или секции в сайта. В следващите редове ще ви представя най-често срещаните сценарии, при които сайтът за залози е лимитирал свои потребители.

Непотвърдена лична информация

Мисля си, че това е най-често срещаната причина, защото много играчи пропускат да преминат през процедурата по Bet365 Акаунт Верификация, която е задължителна за всеки един играч. В този случай ограничението е върху изтеглянето на средства и важи до момента, в който верифицирате акаунта си, така че този лимит по никакъв начин не е опасен.

Мултиакаунтинг

Доста по-краен в действията си ще бъде операторът в случай, че установи мултиакаунтинг – притежаване на повече от една регистрация Бет365. Има два различни сценария, които можете да очаквате – да ви бъде оставен само един акаунт или да бъде тотално спрян достъпът ви до услугите на сайта.

Злоупотреба с бонуси

В условията на всички Bet365 Бонуси е споменато, че е строго забранено играч да се възползва от предложенията на букито, опитвайки се да извлече ситуация на сигурна печалба. Също така, по един бонус се полага на човек, семейство, адрес и дори компютър. При този тип лимитиране вероятно ще ви бъде блокирано единствено правото на участие в промоцията и, ако имате вече натрупани печалби от нея, те могат да ви бъдат отнети от акаунта, затова четете внимателно правилата и условията на промоциите, в които се включвате, и се съобразявайте с тях.

Стратегии за сигурни печалби

Букмейкърските къщи не допускат играчи, използващи стратегии за сигурни печалби като арбитражните залози, например, и Bet365 не е изключение. Единствено борсите за залози като Betfair нямат подобно ограничение.

Чести големи печалби

Често срещана практика на операторите на спортни залози е да поставят ограничение върху горната граница на размера на залозите на играчите, които спечелят огромни суми, особено ако те са за кратък период.

Съвети за избягване на черния списък от лимитирани играчи на Bet365

Има няколко неща, които спазвам, за да не попадна в списъка на лимитираните играчи поради гореописаните причини и ситуации. Следвайте ги и никога няма да се притеснявате за евентуални Bet365 лимити.

  • Залагайте за удоволствие. Букмейкърът е посочил в правилата си, че услугите му са насочени към рекреационни играчи, а не към професионални залагащи. Ако приемате спортните залози като своя професия и имате много успешни стратегии за сигурни печалби, трябва да потърсите друг сайт, в който да ги приложите.
  • Запознайте се в детайли с условията на всяка промоционална оферта на Бет365. Трябва да правите това не за да се предпазите от подводни камъни, а за да не престъпите някое правило по погрешка.
  • Не чакайте последния момент за верифициране на своята сметка, защото процедурата изисква време, през което няма да можете да изтеглите парите си, а това би било проблем, ако ви потрябват спешно.
  • Не си помисляйте и за момент да опитвате да заобиколите правилата. Всички нарушения се наказват и е малко вероятно да успеете да излъжете системата.