Вземи 200 лева бонус от Efbet

Инструкции за поставяне на залог в Bet365 от мобилно устройство

Bet365 мобилен залог

Bet365 Вход

Докато в статията за Мобилни залози в Bet365 са описани всички важни детайли относно приложенията и мобилните версии на британския букмейкър, днес искам да ви преведа през стъпките, необходими за поставяне на залог от Bet365 Mobile, които, за щастие на всички нас, са много лесни.

Ако пък никога не сте поставяли залог онлайн и/или се интересувате от множествени залози, може да ви бъде полезно да погледнете статията за Bet365 Права колонка.

И така, да се насочим към темата, започвайки с това, което ви е необходимо за поставяне на залог от мобилно устройство. Има две неща, с които трябва да започнем:

  • 1. Трябва да сте собственик на съществуващ акаунт в интернет оператора на залози. Ако нямате такъв, статията Регистриране в Bet365 ще отговори на вашите въпроси относно тази процедура.
  • 2. Трябва да притежавате мобилно устройство, което да е с операционна система – тоест, т.нар. смарт устройства. От него можете да отваряте сайта за залози през приложението или моби браузър.

Когато се намирате в Bet365.com от своята смарт джаджа, стъпка Номер 1 е да използвате бутона “Логин“ за влизане в сметката. Когато се логнете, ще видите текущия си баланс и след това ще се върнете на основния екран. Ако балансът ви е 0 лева, можете да използвате бутона за депозит, а, ако имате пари, можете направо да направите залог!

По подобен начин на версията за лаптопи и компютърни конфигурации, необходимо е да се маркира една селекция, за да бъде добавена тя в електронния талон. Докато от компютър това става с клик, тук трябва да натиснете с пръст върху нея.

Ако това ще е единствената селекция, можете да натиснете бутона “Избери Залог“ от изскочилия в дъното прозорец и да въведете някаква сума в български лева. Когато въведете валидна сума (такава, която е над въведения от Bet365 Минимален залог в размер на 0,25 лв. и е по-малка от баланса по сметката ви), бутонът в дясно “Заложи“ ще смени сивия си цвят със зелен и ще можете да го натиснете за потвърждение на залога.

Ако искате да маркирате още селекции, можете да игнорирате прозореца и да продължите търсенето на мачове. Вече селектираните мачове ще си стоят във фиша, който по всяко време може да се отвори с натискане върху “Фиш“ в дъното на екрана. От него можете набързо да направите акумулаторен залог или да натиснете “Покажи повече множествени“, за да видите останалите алтернативи за комбиниран залог.

Това е цялата “философия“ около поставянето на мобилен залог в Bet365!