Вземи 200 лева бонус от Efbet

Всичко за изтеглянето на средства в Bet365 от А до Я

Bet365 Вход

В Bet365 залози се правят само с реални пари. Всеки играч, който желае да залага, трябва да направи депозит (прочетете повече от Bet365 Депозит Ръководство). да започне с правенето на залози и при добър късмет да се надява да има добри печалби, които след това да изтегли.

Има няколко различни начина за извършване на тегленето и точна процедура, която трябва да се спази, за да няма проблеми. В случай, че никога не сте прави Бет365 теглене, продължете надолу, за да разберете етапите на този процес и различните варианти за изтегляне.

Изисквания за Bet365 теглене

Британският букмейкър не е наложил специфични условия върху изтеглянето на средства, освен това, че акаунтът трябва да е преминал през процедура по Bet365 верификация, която е създадена с цел да се отговори на законите върху хазарта в България и да се гарантира сигурността на плащането. Преди тази верификация ще имате право на депозит и поставяне на залози, но няма да имате възможност да изтегляте средства.

На всички верифицирани Bet365 акаунти обаче не се правят никакви спънки при опит за теглене. Разбира се, има изискване да имате достатъчно пари, които да трансферирате към своята сметка. При повечето разплащателни методи, чрез които съм се опитвал да направя теглене, ми е било позволявано да взимам суми дори и от по 10 лв., като по-висок минимален лимит ми е бил налаган единствени при банковите тегления и тези чрез Neteller.

Ще ви напомня все пак, че при някои от бонусите на компанията – като Оферта за първи депозит в Bet365 – има изискване първо да се направи така нареченото превъртане и чак след това да се теглят парите. Това не означава, че парите ви са блокирани и не могат да се изтеглят, но чрез тегленето можете да нарушите правилата на офертата и да загубите бонуса.

По какъв начин можем да теглим от Bet365?

За да стигнете до момента на тегленето, това означава, че вече сте преминали през процеса по депозиране на средства и сте запознати с разнообразието от опции за разплащане в този сайт (ако не сте, прочетете статията ни за депозиране в бет365). Единствената разлика е, че за теглене не се предлагат epay.bg и съответно партньорската компания EasyPay, както и бързите банкови преводи (все пак можете да заявявате стандартен банков превод като метод на тегленето).

Как се теглят пари в Bet365?

Бързо и безпроблемно успявам да изтегля парите си всеки път, когато натрупам добри печалби, като за целта използвам страницата “Теглене“, която се появява в менюто на моята сметка. С цел по-голямо удобство, платформата веднага предлага теглене чрез разплащателния метод, който към използвал при последния си депозит. Предполага се, че този метод продължава да е най-практичен за играча, но все пак при желание може и да се смени.

Освен изборът на метод, трябва само да се избере размерът на тегленето и да се съобрази да не бъде по-малък от минималната сума за конкретния метод. Накрая остава да се натисне върху “Направи теглене“. За допълнителна сигурност се изисква и да въведете своята парола.

Мога ли да откажа заявка за теглене?

Няма да имате проблеми да се откажете тегленето, ако промените решението си и искате да продължите да разполагате с парите в рамките на хазартния сайт.

До страницата за теглене има подраздел “Отмени теглене“, в което се показва история на заявените тегления и техния статут. Ако едно теглене все още не е финализирано, можете да откажете заявката.

Имайте обаче предвид, че трансферирането на средства се обработва доста бързо от компанията. Това по принцип е много добра новина, но ще ви попречи в случаите, когато искате да откажете тегленето. Разбира се, това в никакъв случай не е фатално. Ако изпуснете времевия прозорец за отмяна, можете просто да направите повторен депозит, който става дори още по-бързо. В Bet365 не се начисляват такси върху нито една транзакция – нито изходяща, нито входяща – така че няма да загубите нищо в процеса.