Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Инструкции за временно прекратяване на достъпа до Bet365

Bet365 достъп

Bet365 Вход

Губещите серии в спортните залагания са едно от най-неприятните усещания в този бизнес, но и за съжаление не рядко срещани. Много играчи реагират на тях с правенето на нови залози с по-големи суми, които обикновено водят до още по-големи загуби. В крайна сметка играчът се оказва с нулев баланс и със срината психика. Всичко това може да се спести като просто се отделите за кратко време от залозите, когато нещата не вървят добре.

Ако волята ви не е достатъчна, за да си наложите сами едно кратко ограничение от залозите, софтуерът на британския букмейкър Bet365 има готови решения за лимитиране на достъпа до профила.

Хазартният оператор има няколко такива решения. Временното прекратяване на достъпа е най-леката мярка в сравнение с другите варианти – Bet365 Самоизключване и Bet365 Изтриване на акаунт.

Временното прекъсване е с кратък период на действие – до 30 дни – и важи за всички хазартни продукти на компанията, докато функцията за Самоизключване, например, може да се приложи само за един или два от нейните раздели.

По време на периода на прекъсването няма да можете да правите депозити, но можете да теглите средства от баланса си.

Как да спра временно достъпа си до Bet365?

Да се възползваш от тази функция не е трудно. Трябва да селектирате “Разумно Залагане“ от падащото меню на профила си, след което ще видите четири прозореца. Един от тях гласи “Временно Прекъсване“. След това първо ще ви бъде представена същността на тази функция (по същия начин, както ви я представих в тази статия) и ще имате бутон “Избор на Временно Прекъсване“, което представлява същинското действие.

Там има само едно падащо поле, от което желаещият прекъсването трябва да изберете за колко време да е валидно то:

  • Един ден
  • Два дни
  • Седем Дни
  • Един месец

Изберете срока, кликнете “Продължи“, напишете паролата си и кликнете на “Временно“. По този начин приключвате процеса и за избрания времеви период ще почивате от залозите в Bet365.

Обобщение

Лесно и много бързо можете да спрете достъпа си до своя Bet365 акаунт, но не забравяйте, че решението за временно прекъсване е необратимо, така че ви съветвам да обмислите добре дали точно от това имате нужда, за да не съжалявате след няколко дни.

Това е услуга за играчи, които добър контрол върху своите залози. Ако смятате, че развивате зависимост към хазарта, може би е по-добре да се обърнете към опциите за самоизключване или изтриване на профила.