Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bet365 раздел новини – какво можем да четем

Bet365 новини

Bet365 Вход

В днешни дни едва ли някой може да се оплаче, че няма достъп до достатъчно спортни новини в интернет. Пазарът предлага хиляди портали за спортни новини, от които могат да се следят събитията в спортове като футбол, баскетбол и десетки други. Със сигурност и вие знаете поне няколко спортни сайта в интернет пространството, от които можете да черпите информация за спортния свят, но може би не знаете, че раздел за новини има и в сайта за залози Bet365. В него се намират и допълнителни екстри за любителите на залозите, освен самите новини, заради което предпочитам да чета вестите тук.

Как да четем новините на Bet365?

Нека да започнем с малко напътствания за достъпването на секция Новини в Бет365. Два линка към раздела има сайта за залози.

Единият начин да го отворите е чрез малка иконка над фиша за залози, където е и бутонът за отваряне на Bet365 Статистики за Футбол и други спортове.

Вторият начин е да скролвате, докато стигнете дъното на сайта, където под логото на компанията има линк Новини.

Няма значение кой от двата начина ще използвате, и двата ще ви отведат към една страница. Просто натискам този бутон, който ми е по-удобен и се намира по-близо до частта от сайта, която преглеждам в момента. Точно заради това и компанията е поставила две връзки на две различни места в своята платформа.

Какви новини могат да се четат в Bet365?

Новинарският екип на Bet365 представя най-новите вести за по-популярните спортове. Както ще видите в раздела, той има шест категории. Една от тях е “Начало“ и в нея се включват най-интересните и най-новите новини от всички спортове, а другите категории са за материалите относно отделните игри – Футбол, Баскетбол, Тенис, Хокей на лед, Формула 1.

Най-много статии откривам в категорията “Футбол“, заради което тя е разделена на няколко подкатегории – за новини от Първа лига, Премиър лийг, Шампионска лига и други първенства.

Тук трябва да отбележа, че баскетболните и хокейните категории са съсредоточени само върху новините от американските шампионати НБА и НХЛ, така че не можете да очаквате в този сайт да четете за случващото се в европейския баскетбол или хокей.

Като цяло, не мога да заявя, че Bet365 Новини има повече съдържание от най-големите спортни сайтове, но въпреки това намирам най-любопитните и най-важните неща, които са се случили напоследък. Радвам се, че всички статии са на български език и са фокусирани към родния читател. Пример за това е наличието на подкатегория за български футбол, а и в останалите категории се набляга на представянето на българските спортисти.

Какво друго предлага новинарския раздел на Bet365?

Bet365 Новини е подходящо място за мен, тъй като често новините са свързани по някакъв начин със залозите. Например, когато се коментира предстоящ мач, екипът на букмейкъра показва и коефициентите за двубоя в статията.

Разделът включва и функция за резултати на живо, откъдето мога да следя ключовите мачове от спорта, в чиято категория се намирам. Ако искате по-подробни резултати, можете да се насочите към страницата Bet365 Резултати на Живо.

Още една екстра в страницата е полето за търсене, чрез което мога да потърся вести за конкретен отбор или тенис играч, например. Намирам и този инструмент за много полезен, тъй като ми помага да намирам нужната информация, когато се опитвам да анализирам конкретен мач с цел залози.

Обобщение

Бет365 Новини е полезен инструмент, който мога да препоръчам на хората, които се интересуват едновременно от залози и от спорт като цяло. Това съчетание е отлично за всеки един клиент на букмейкърската къща.