Запознайте се с видовете онлайн спортни бонуси които можете да намерите в различните интернет букмейкърските къщи, в тази статия, а подробна информация за различните бонуси и техните параметри за всеки един от букмейкърите в България ще намерите в отделните статии за:

Букмейкъри Бонус % Мин.деп. Инфо Вход
30 лв 300% 10 лв PalmsBet Бонус Вземи
T&Cs apply 18+ - 10 лв Bet365 Бонус Вземи
222 лв 100% 20 лв. Bwin Бонус Вземи
Efbet Бонус Вземи
Winbet Бонус Вземи

Онлайн букмейкърите предлагат различни видове бонуси, за да запазят или привлекат нови играчи. Някои бонуси се предлагат в момента на регистрация, други са осигурени за лоялни клиенти и трети с цел да ви накарат да направите по-големи депозити.

Бонус депозит при регистрация

Депозитният бонус се предлага от почти всеки сайт за спортни залагания и се дава когато се регистрирате и направите първия си депозит. В повечето от случаите, бонусът е определен процент от внесените пари. Намерението зад депозитния бонус е не само да бъдете привлечен като нов клиенти, но и да ви се помогне да започнете с по-голям банкрол. Обикновено, размерът на депозитния бонус е от 25 до 100 процента от депозираните пари. Така че ако направите първоначален депозит от 100 лв., сайтът ще ви даде между 25 или 100 лв.

Всички депозитни бонуси вървят и с правило за превъртане на подарените пари – например, играчът да направи залози за 6 х размера на бонуса.

Кеш бонус

Кеш бонусите са по-малки онлайн бонуси, които са по-различни от процентните бонуси. Те също се предлагат в момента на регистрацията, но са фиксирани с по-малка сума. Все пак имате свободата да използвате парите за всякакво залагане на всякакъв тип събитие.

Първоначален бонус без депозит

Малка част от букмейкърските къщи ще ви предложат бездепозитен бонус като начин да ви привлекат в техния сайт. Когато си направите регистрация в такъв букмейкър, размерът на бонуса ще ви бъде депозиран директно в сметката и дори ще можете да направите няколко залога без да правите залози. Тъй като тези бонуси се предлагат безплатно, те обикновено са много малки по размер. Освен това, сайтовете за спортни залози могат да предложат такъв бонус по време на някакво специално спортно събития или промоция.

Част от особеностите на бездепозитните бонуси са, че те идват с много изисквания – едно от тези изисквания е за по-голямо от нормалното изискване за превъртане на бонуса. Тези бонуси са идея за новите любители на залозите, които не искат да рискуват собствените си пари и искат да усетят чувството на игра в онлайн букмейкър преди първия си депозит. Никакъв риск не се прилага при използването на този тип бонуси, но изискванията, за да можете да го изтеглите, са достатъчно трудни. Освен това, в днешни дни все по-рядко се срещат бездепозитни бонуси.

Бонус Презареждане

След като сте се регистрирали и получили първия си бонус, много букмейкърски къщи ще ви предложат бонус Презареждане за следващите депозити. Те с относително по-малък процент в сравнение с депозитния бонус, но не е такъв случаят, например, с българския букмейкър Efbet, който предлага 100% Бонус Презареждане срещу 25% бонус за първи депозит. По-често сайтовете за спортни залагания не предлагат Бонус Презареждане за всеки нов депозит, а само по време на някаква промоция или през определен период от време.

Бонус Безплатен залог

Тези бонуси ви позволяват да поставяте залози без никакъв риск от загуба на собствени пари. Можете да ги придобиете безплатно без да е необходимо да правите нов депозит. Обикновено обаче можете да получите тези бонуси само след като сте поставили поне един залог на даденото спортно събитие. Понякога депозитният бонус е във вид на единичен безплатен залог в размера на депозитите.

Бонуси при загуба

Често срещано явление е букмейкърите да предоставят бонуси на тези, които губят много от своите залози. Много спортни къщи искат да са сигурни, че тези загуби няма да накарат клиента да напусне завинаги. В общия случай този бонус се предлага като процент от загубата. Идеята на букмейкъра е да ви мотивира и да върне обратно усмивката на лицето ви, ако е възможно. Те не искат губещите играчи да се обезсърчат до точката на отстъпление. Те не искат да си намерите друго хоби!

Има минимален риск в този бонус и ако сте редовен играч рано или късно ще можете да се възползвате от него.

Бонус Лоялност

Много от букмейкърите предлагат бонус за лоялните си клиенти. Сайтовете за спортни залози предоставят тези бонуси, за да запазят своите най-активни залагащи. Част от сайтовете организират игра с точки за лоялност, които се печелят при поставянето на залог. След като сте натрупали определен брой точки, можете да ги продадете за пари в брой, безплатни залози или някакъв друг вид бонус.

Бонус върху печалбата от множествени залози

Честа практика сред букмейкърите е да предоставят бонус върху печалбата от множествените залози. Процентното изражение на бонуса зависи от броя на селекциите във фиша, като колкото повече са те, толкова по-голям е и бонусът. Някои букмейкъри предлагат до 100% бонус върху множествените залози за фишове с над десет селекции. Може да се каже, че букмейкърите са създали този бонус, за да предизвикат повече интерес към множествените залози, за които е доказано, че са по-печеливши за тях.

Бонус-Застраховка за множествени залози

Друг тип промоция, насочена към множествените залози, е своеобразна застраховка, при която сумата на залога се връща на играча, ако само една от селекциите в множествения залог не излезе. Този бонус почти винаги идва с различни условия за минимален брой на селекциите във фиша, минимални коефициенти на селекциите, а понякога и с леко орязване на потенциалната печалба с цел да се компенсира потенциалното връщане на залога.