Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Твърди залози в Bet365 – Как можем да поставим такъв залог?

Bet365 Вход

Една от най-вълнуващите страни на спортните залози в Бет365 е големият избор от залози. Можете да залагате на двойни, тройни и множествени залози. След това има по-сложни системи за комбиниране като Янки, Лъки 15 и други.

В допълнение към тези варианти има и един по-различен тип залог, който можете да достъпите директно от елетронния фиш. Това са т.нар. “Твърди залози“. Те предлагат на играчите различен начин да поставят залози с множество селекции.

В тази статия ще ви обясня как работят твърдите залози в Bet365 Спорт и как можем да направим такъв залог.

Обяснение на явлението “Твърди залози“ в Bet365

“Твърди Залози“ е вариант за поставяне на залог при фишове от 3 или повече селекции. Той се различава от стандартния акумулаторен залог, където се нуждаем от успех на всички селекции, за да успее и нашият фиш. Също така, той се различава и от системите за комбиниране, които включват само някои от всички възможни комбинации от избраните селекции и ги обединяват в множество печеливши линии.

Има две стъпки за поставянето на твърд залог. Първата е да се добавят селекциите във фиша за залози. От тези селекции след това трябва да номинирате няколко от тях като “твърди“. Втората част от залога е да изберете на колко от останалите залози, с изключение на твърдите селекции, желаете да заложите.

Как да направя твърд залог в Bet365?

Трябва да започнете съставянето на твърд залог по същия начин, по който правите всеки друг залог – добавяйки селекции във фиша с натискане върх тях. В горната дясна част на фиша има падащо меню с две опции – по подразбиране залогът е “Стандартен“, но в менюто има опция “Твърди залози“.

Когато изберете “Твърди залози“, ще видите отново добавените селекции, но до тях ще се появи голям бутон с буквата “B“, която идва от английското “Banker Bet“.

Изберете внимателно кои селекции да маркирате като твърди. Това трябва да са мачовете, на които имате най-голямо доверие.

В зависимост от общия брой на селекциите, можете да изберете един или повече твърди залога. Наличието на повече от един твърд залог при фишовете с повече селекции намалява броя на линиите, които трябва да покриете, и съответно намалява цената на фиша. Тук е моментът обаче добре да претеглите плюсовете и минусите, тъй като, както се досещате, когато един твърд залог е губещ, заедно с него губи целия залог.

С маркирането на всяка една твърда селекция ще видите как опциите за залог, представени под списъкът със селекции, се променят автоматично. Тези опции комбинират вашите твърди залози с останалите селекции във фиша. Ако имате един най-обикновен фиш с три селекции, от които една е твърда, опциите ще бъдат:

  • 1B + 1/2
  • 1B + 2/2

Как работи фишът с твърди залози?

Този съкратен начин за изписване може да изглежда сложно отначало, но всъщност е доста лесен за разбиране. 1B + 1/2 означава, че имате 1 твърд залог и от останалите два мача трябва да познаете един, за да спечелите. Този залог изисква да покриете две линии. Едната е за твърдия залог и и за първата друга селекция. Другата линия е за твърдия залог и втората друга селекция. Ако искате да заложите по 10 лв. на една линия, общата цена на фиша ще бъде 20 лв.

В този пример, втората опция – 1B +2/2 – не се различава по нищо от стандартния акумулаторен залог, при който всички селекции трябва да са печеливш.

Обобщение

Често се случва да бъдем много сигурни в някои мачове, на които залагаме, но в същото време да изпитваме съмнения за някои от останалите двубои, с които комбинираме сигурните. Този страхотен вид залог в Bet365 ни позволяваме да съчетаваме сигурните и рисковите селекции по най-добрия начин и моето мнение е позитивно за него!