Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bet365 множествени и акумулаторни залози

Bet365 множествени залози

Bet365 Вход

21 век донесе много иновации в спортните залози, но някои от най-традиционните идеи в света на бетинга все още са популярни, като например залозите в права колонка, които официално се наричат акумулаторни или множествени залози. Акумулаторите са един от начините да вземем много голяма печалба при не толкова голям залог. На тяхна база са създадени редица системи и стратегии за залози, тъй като селекцията на множество мачове в един фиш позволява да се приложат всякакви похвати при разработката на залога. Естествено, множествените залози се получават най-успешно, когато се правят в сайт с добри коефициенти за всяка отделна селекция.

Bet365 е една букмейкърска къща, която има неопровержимо място сред букмейкърите с най-високи коефициенти и най-добър репертоар от предложения, а най-много ще ви зарадвам като ви кажа, че компанията има специални добавки към множествените залози на определени спортове и пазари.

Как се прави акумулаторен залог в Bet365?

Залозите с 2+ селекции, които са обект на нашия разговор, се поставят съвсем лесно в Bet365. Всъщност, принципът на поставяне е почти същия като при поставяне на единичен залог.

Когато реша да поставя залог, независимо дали е единичен или множествен, влизам в секция “Спорт“ и оттам търся мачове и пазари през менюто. От тях избирам и натискам тези, за които вярвам, че ще спечелят. Те автоматично се прехвърлят във електронния Бет365 фиш, разположен в дясното поле на уебсайта.

Този фиш ми дава важни данни за мачовете. Показва се информация за събитието, пазара и неговата ставка.

Под списъка със селекциите има само едно поле. То е точно за въвеждане на сума на залога за поставяне на права колонка. Останалите видове залози, които могат да се направят с комбинацията от мачове, са скрити, за да не ни объркват, и могат да се отворят чрез бутона “Покажи всички множествени“. Там са различните варианти за залог в система, двойни, тройни или други залози. Те обаче нямат нищо общо с правите колонки. В случаите, когато искам просто да направят един обикновен акумулаторен залог, трябва единствено да въведа залога си в единственото поле под списъка със селекции и да отворя бутона “Заложи“.

По много подобен начин се правят залозите и от мобилни приложения, но за повече подробности можете да прочетете Поставяне на залог от Bet365 App.

Информация за правите колонки в Bet365

Множествените залози в Bet365 ни дават много голяма свобода, тъй като в тях можем да включваме широк регистър от мачове и спортове. Можем спокойно да комбинираме мачове от един спорт или мачове от различни спортове. При повечето букмейкъри има ограничение за избирането на няколко селекции от един и същи мач в общ залог, но в британския букмейкър дори и това е възможно чрез функцията Bet365 Създай залог.

Комфортът е без коментар и при множествените залози на живо, където също можем да съчетаем няколко пазара за играещи се в момента двубои. Не забравяйте обаче, че при лайв залозите трябва да действате по-бързо, тъй като, докато търсите и маркирате всички селекции за фиша си, някоя от предишните може вече драстично да се е променила.

Бонуси за множествени залози в Bet365

За огромен брой събития букмейкърът от Острова подарява добавки към печалбата, достигащи до 50%. Такива оферти има за футболни мачове, тенис двубои, американски спортове и баскетбол. Тези предложения са представени с всички подробности в статиите:

Bet365 Евро Баскет Бонус
Bet365 Тенис Акумулаторен Бонус
Bet365 Бонус за Европейски Футбол
Bet365 Бонус за Американски Спортове

Обобщение

Правите колонки са много популярен начин да се залага на спорт и това далеч не е случайно. Общият коефициент, който се получава при комбинирането на няколко различни ставки, увеличава значително потенциалната възвръщаемост, а бонусите за множествени залози на най-популярните спортове увеличава още повече очакваната възвръщаемост. Права колонка в Бет365 се прави много лесно, селекциите се събират и маркират бързо и също толкова бързо е потвърждението на залога. Можете да правите акумулатори със селекции преди мача и на живо, с различни спортове и мачове или от един и същ мач и въобще всичката възможна свобода е във вашите ръце.