Вземи 200 лева бонус от Efbet

Поставяне на лимит на депозитите в Bet365

Bet365 лимит на депозит

Bet365 Вход

Спорните залози са свързани до голяма степен с огромните емоции от тръпката на спортните мачове, която често ни кара да си позволяваме непремерени рискове, възпламенени от напрежението около мача. Друг важен момент около залаганията е чувството на гняв и раздразнение след драматично загубен залог или серия от загуби. Всичко това кара някои играчи – особено тези, които са по-уязвими към хазартни проблеми – да пренебрегват здравия разум и да започват да залагат суми, които са по-големи от реалните им финансови възможности. Ето защо стратегията за Разумно залагане на Bet365 включва и възможност за собственоръчно поставяне на лимит върху депозитите. Чрез този лимит ще си осигурите спокойствието, че няма да внесете и съответно заложите непремерени суми в следствие на емоции.

Bet365 лимит на депозитите – Как се прави?

Всеки потребител може да се лимитира през платформата за онлайн залози на букмейкъра. Това става през менюто за настройки и преглед на профила, в което има категория “Вашата сметка“. Оттам можете да извършите Bet365 Акаунт Верифициране, но също така ще видите и опция “Контроли за Разумно Залагане“.

Веднага след това ще видите вашите депозитни лимити. Ако до момента никога не сте се възползвали от тази функционалност, ще пише “Няма Избран Лимит на Депозит“, но лесно можете да нанесете корекции чрез зеления бутон “Промени“.

Играчите могат да наложат лимит за период от 24 часа, 7 или 30 дни. Аз, например, избрах лимит в размер на 1 000 лева за срок от седем дни, което означава, че ако в даден момент се опитам да внеса сума, с която общият размер на депозитите за изминалите седем дни ще надхвърли хиляда лева, букмейкърът няма да ми позволи да направя този депозит.

Промяна на лимит

По всяко време мога да поискам да променя моят лимит на депозитите. Ако искам да намаля, максималната сума, която ще мога да депозирам за определен период, промяната ще влезе в сила с моментален ефект. В случай обаче, че реша да увелича лимита, трябва да изчакам 24 часа, за да бъде верифицирана промяната. Този период от 24 часа е даден, за да има играчът достатъчно време да помисли дали наистина може да си позволи повишаването на лимита, както и да спре поривите за необмислени емоционални залози, за които си говорехме в началото на статията.

Обобщение

Поставянето на лимит върху депозитите е добър начин да държите под контрол своята страст към залозите, ако не успявате да се справите достатъчно добре със силата на волята. Бет365 се издигна в моите очи с тази функция, защото операторът реално печели по-малко, когато клиентите му не могат да правят неограничени депозити, но вместо по-голямата печалба компанията е предпочела играчите й да могат да си създават една здравословна среда, в която евентуалните загуби не са фатални за ежедневния бюджет.