Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Парлей бонус в Bet365 за залози на американски спортове

Bet365 Парлей бонус

Bet365 Вход

Ако сте почитатели на американския спорт и залагате често на най-големите северноамерикански лиги, тази статия е точно за вас, тъй като в нея ще ви разкажа за едно нестандартно предложение на британския оператор на спортни залози Bet365, което е насочено точно към спорта отвъд океана. Името на предложението е “Парлей Бонус“ и благодарение на него можете да прибавите към печалбите си от прави колонки на класиращите се лиги и залози до 50% върху своята печалба.

За кои залози и американски лиги важи Bet365 Парлей Бонус?

Парлей бонусът е част от веригата от оферти на компанията, които се целят върху множествените залози. Както Bet365 Евро Мачове Бонус и Bet365 Тенис Акумулатор бонус, така и офертата за американски спортове включва залози с поне две мача в тях.

Тези селекции трябва да са на определени пазари. В този ред на мисли, мога да се надявам на надбавка върху печалбата, когато използваните селекции за фиша ми са хендикап залозите (включително и хендикап за полувреме), залозите за общо в мача (включително и общо за полувреме) и залозите за отбор-победител в двубоя.

Тук идва моментът, в който да ви разкрия кои спортове и кои лиги по-точно се класират за бонуса. Bet365 Парлей бонус мога да взема, когато съм заложил на един от изброените по-горе маркети за първенствата от следните спортове:

  • Хокей – Само залози на NHL се приемат
  • Бейзбол – Единствено MLB
  • Баскетбол – NBA е основната лига, но се приемат още и залозите на NCAAB (колежанското първенство)
  • Американски футбол – NFL е главното първенство тук, но бонус ще взимам и при залози на NCAAF (колежанското първенство) и CFL (първенството на Канада)

Други правила на Bet365 Парлей Бонус

Останалите изисквания на Парлей Бонус в Бет365 са подобни на другите промоции за акумулаторни фишове в букмейкъра, но ще ги повторя отново:

  • Не трябва да използвам възможностите за комбиниране като Янки, Лъки 15 или тийзъри и парлей карти.
  • Не трябва да затварям залога си преди края на мачовете.
  • Не трябва да залагам с мачове на живо или да използвам функцията за Промяна на залог в Бет365, добавяйки мачове на живо

Какъв бонус получавам при успешен залог чрез бонус Парлей?

Разказах ви за правилата, на които трябва да отговаря един мой електронен талон, за да може да участва в офертата. Следващата стъпка е талонът ми да е успешен, когато вече ще взема и бонуса, който се изчислява с конкретен процент върху нетната печалба.

Конкретният процент е 50% при фишовете с 12 мача (същият процент важи и за по-големите фишове) от тези американски лиги. С 5% спада бонусът при всяко следващо намаляване на селекциите и така се стига до 10% бонус при 4 селекции. Когато селекциите ми са точно три, 7,5% е моят бонус, а до 5% достига той при само две селекции.

Обобщение

Накрая ще споделя и моето заключително мнение за бонуса. Не мога да скрия, че харесвам тази оферта и съм щастлив от възможността за екстра печалба, докато не рискувам нищо повече от риска при един обикновен множествен залог. От една страна не ми харесва, че трябва да събирам много мачове във фиша, за да стигна високите проценти на бонуса, но от друга страна ми харесва, че няма изискване за минимален коефициент, така че мога да включвам залози с много висок шанс за успех. Така или иначе няма друг букмейкър с подобна оферта за американските спортове, така че мога само да благодаря на Bet365 за доброто отношение и жеста към феновете на NFL, NBA и другите световноизвестни шампионати отвъд океана.