Вземи 200 лева бонус от Efbet

Bet365 ще ви върне залога при 0:0 (нулеви равенства)

Bet365 Вход

Вероятно ви е добре познато чувството да поставите залог за някоя футболна среща, да се приготвите за интересен сблъсък, но двубоят да приключи без нито едно попадение. Освен в случай на поставен залог за резултат 0:0, със сигурност винаги сте изпитвали разочарование заради отделеното време за анализ на мача, който в крайна сметка не ви е предоставил нищо интересно, а в допълнение към това сте загубили и пари в процеса.

Имам обаче добра новина за тези играчи, които правят футболните си залози в Bet365 букмейкър. Този интернет бетинг сайт ни предлага връщане на цялата сума на залога за определени пазари, когато двубоят приключи с резултат 0:0. Надолу ще ви представя моят анализ на тази оферта, чието официално название е “0:0 – Отменен Залог“.

За кои залози важи офертата?

Офертата важи не за всеки залог, който поставям в Бет365, но поне няма никакво значение на кой футболен мач е поставен залогът. Независимо дали става въпрос за някой световно неизвестен мач от малко африканско първенство или за финала в Шампионска лига, всеки мач може да се класира, но той трябва да бъде на един от трите участващи в офертата пазари.

Това са маркетите за Точен резултат на двубоя, Първо полувреме/Краен резултат и Скоркаст залога, който представлява комбинация от точния резултат и първия голмайстор на срещата.

Винаги, когато имам такъв залог на завършил 0:0 мач и залогът ми е губещ, букмейкърската къща ми връща парите, които съм инвестирал на въпросния фиш.

Тук идва интересният момент какво става, когато съм направил такъв залог, но той е бил в комбинация с други залози в един акумулаторен фиш? Решението на компанията е просто – залогът за финиширалия с нулево реми мач се приема като отменен и съдбата на цялостния акумулаторен фиш зависи от другите мачове в него.

Друго нещо, което ще ви бъде интересно от моят опит, е, че при кешаут-ване на залога промоцията не важи. Единствено когато съм правил Частичен Кеш Аут в Bet365 съм получавал възстановяване върху частта от залога, която не съм затворил.

Както сигурно се досещате, промоцията не важи и за поставените залози на живо, тъй като би било много лесно да се заложи на някой мач, който върви с нулево равенство няколко минути преди края на срещата.

Обобщение

Този Бет365 бонус е много полезен и практичен за мен, а сигурен съм и за останалите, които обичат да залагат на някой от изброените три пазара. С малко изобретателност и футболни познания ще можете да вземете максималната стойност от него. Така например, за мачове, при които е малко вероятно да станем свидетели на повече от един гол, използвам стратегията да залагам на двата точни резултата 1:0 и 0:1, като междувременно се възползвам от застраховката, че ако не падне нито един гол няма да съм загубил нищо.