Вземи 200 лева бонус от Efbet

Какви езикови версии предлага Bet365?

Bet365 езикови версии

Bet365 Вход

Всички играчи на компанията за залози Bet365 имат правото сами да изберат на какъв език искат да преглеждат сайта. По подразбиране, системата избира езика на държавата, от която се отваря сайтът (засича се IP адресът), но букмейкърът е гъвкав и в това отношение, давайки опцията по всяко време да смените езиковата версия.

Как да променим езиковата версия без да сме логнати в Bet365?

Ако искам да променя езика без Bet365 Вход, тоест без да съм въвел потребителското име и паролата си, мога да го направя от основната страница на сайта.

Падащото меню за избор на език е в лентата под централното меню. Там се показва езиковата версия, с която в момента е зареден сайта, а с натискането върху нея се появяват и другите опции.

Как да променим езика от своя Bet365 Профил?

Малко по-завъртяно е задаването на езиково предпочитание за профила, но все пак едва ли ще сменяте езиковата версия всеки ден, така че кликването върху няколко менюта и бутона няма да ви затрудни. Предимството на това да зададете език по подразбиране на своя профил е, че след това винаги страниците ще се показват на него, без значение от коя територия влизате.

На разположение са два варианта, като по-лесният е да натиснете върху добре познатото меню на акаунта и в последствие на кликнете върху малката икона за настройки, която се открива лесно непосредствено под бутона за Bet365 Депозит.

На първо място сред възможностите за настройване на акаунта е изборът на език, а следващите позволяват избор на часова зона и задаване на Формат на коефициентите в Бет365.

Предпочитан език може да се селектира и от страницата “Клиенти“, но няма защо да влизате в нея, след като можете да направите същия избор без да напускате началната страница на букмейкърската къща.

От кои езикови версии може да се избира?

Когато съставям този обучителен материал, броят на езиковите версии е 19, но е възможно когато четете това броят им вече да се е увеличил, тъй като компанията често допълва опциите си и прави сайтът достъпен за нови и нови националности. Сред тези 19 езикови версии виждаме всички най-използвани езици в Европа, заедно още с две версии на китайския език (официална и опростена).

Ще завърша с може би най-важното – от много години насам платформата е изцяло преведена на български език!