Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Как да влезеш в Bet365 мобилно приложение с Touch ID?

Bet365 Вход

Ако сте собственик на Apple устройство, мога да ви зарадвам с едно нововъведение от 2018 г., което ще ви позволи да влизате много по-бързо във вашата Bet365 регистрация България без да правите и минимален компромис с вашата сигурност. Става въпрос за функцията Touch ID, която можете да ползвате като заместител на потребителското име и парола, които обичайно се използват за достъп до сметката. Само няколко стъпки отнема активирането на услугата и след това винаги ще спестявате време при всяко влизане в устройството. Това е функция, която ни позволява да извлечете най-доброто от модерните технологии, които държим в дланта си.

На кои устройства можем да влизаме в Bet365 App с Touch ID?

Устройствата, снабдени с версия на софтуера 8.0. или по-нова, могат да се възползват от Bet365 Touch ID. В това число се включват:

  • Модели на iPhone от 5S и нагоре
  • Модели на iPad Air 2, iPad Mini 3, iPad Pro и по-нови

Как да настроим функцията на нашето iOS устройство?

Само с няколко стъпки успях да активирам Touch ID на моето Bet365 Apple Приложение.

На първо място трябва да се активира самата функция от настройките на телефона. Намерете “Touch ID & Passcode“ от менюто на настройките и следвайте указанията, които ще видите на екрана си след това.

Когато вече имах тази функция на моя смартфон, отворих апликацията на Bet365 и влязох в профила си по същия начин, както съм го правил винаги до сега. Приложението разпозна, че устройството ми поддържа Touch ID и видях изскачащ прозорец, който ми предложи да “влизам в сметката си по-бързо с Touch ID“. Ако натиснете върху този прозорец, при всеки следващ логин от приложението ще ви бъде искан пръстов отпечатък.

Функцията може да се деактивира по всяко време от меню “Услуги“ горе вдясно на апликацията.

Защо да използвам Touch ID на моето Бет365 приложение?

Touch ID е бърз и доказан начин за увеличаване на степента на защита на игралния акаунт. Използвайки пръстовия си отпечатък за влизане, автоматично правим невъзможно някой друг да влезе в профила ни. Също така, функцията намалява драстично времето, необходимо за влизане в сметката. Не бих казал, че въвеждането на парола и потребителско име е много бавно или затормозяващо действие, но все пак съвсем друга история е когато можем да го заменим с допиране на пръста до индикатора.