Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bet365 верификация – отключите услугата за изтегляне на пари

Bet365 Вход

Повечето сайтове за залози и онлайн трейдинг платформи имат изискване за верифициране на профила на своите клиенти. Това изискване цели да се изясни самоличността на потребителя и да се удостовери неговото пълнолетие, тъй като лицата под 18 години нямат право да поставят залози онлайн.

Верификацията на профил е законна процедура, която всъщност е наложена именно от закона. Много хора се притесняват да изпращат свои документи в онлайн сайтове и често това не е без основание, но когато става въпрос за огромна реномирана фирма с всички необходими лицензи, каквато е Bet365, няма място за притеснения.

Верификацията е стандартен процес за онлайн букмейкърските къщи, който дори е полезен за играчите, тъй като увеличава сигурността на профила и дава гаранция, че единствено реалният притежател на акаунта ще има право на теглене.

В този ред на мисли, българската версия на британския букмейкър Bet365 не позволява изтеглянето на средства до момента, в който профилът вече е верифициран. Затова е важно да сте запознати с тази процедура и да сте готови да удостоверите самоличността си, като в тази статия ще ви дам подробни обяснения как се верифицира акаунт, за да можете да правите спокойно Теглене на пари от Bet365.

Ръководство за верификация на акаунт в Bet365

Сметката в Бет365 се удостоверя с качване на определен документ по ваш избор, което може да стане както директно от онлайн платформата, така и по електронната поща на компанията.

Аз качих моите документи чрез интернет платформата и ви съветвам да изберете същия подход, тъй като страницата “Идентификация“ предлага всички удобство за бързо и безболезнено преминаване през верификацията, в т.ч. има и функция да снимате документите през своята камера на десктоп или мобилното устройство и те директно да се качат в страницата.

В моят и повечето останали случаи компанията се задоволява само с един документ, но в редки случаи може да ви бъде поискано да качите два. Документите могат да бъдат:

  • Лична карта
  • Паспорт
  • Шофьорска книжка

Ако нямате възможност да изпратите нито един от тези документи, принципно е възможно да верифицирате с профила си и с други, но за целта трябва да започнете Чат на живо със служители на Bet365, които ще ви дадат повече информация по въпроса.

И така, стъпките за верификация започват с отваряне на “Вашата сметка“, откъдето ще видите страницата “Идентификация“. В нея можете да качите или готови снимки на двете страни на един от тези лични документи, или да снимате направо от там със споменатата функция.

Обикновено това е достатъчно и в срок от 48 часа играчът получава потвърждение на верификацията. Понякога обаче, за да се отговори на регулаторните норми, Bet365 иска допълнителни данни за верификация. Например, при някои клиенти с много високи залози хазартните регулации изискват да бъде потвърдена законността и източниците на средства, с които прави залозите си дадения играч. Документи за такава верификация могат да включват банково извлечение или документ, указващ професията и възнаграждението на потребителя.

Също така, ако има съмнения за коректното представяне на адреса, компанията си запазва правото да поиска снимка от сметка за битови услуги или да изпрати хартиено писмо по пощата, което да включва код, който да въведете в платформата.

Пак повтарям обаче, че това са редки случаи. Почти винаги верификацията приключва с един документ за самоличност, така че не бива да се притеснявате от дълги и сложни процедури или пък от невъзможност да вземете печалбите си.