Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Заслужава ли си Bet365 за феновете на бокса и ММА?

Bet365 Бокс и ММА

Bet365 Вход

Малко са спортовете, които са толкова динамични и предизвикващи, колкото бокса и смесените бойни изкуства (ММА). Макар силовата и понякога брутална природа на тези спортове да успява да поляризира мненията и да събира много противници, особено когато си говорим за ММА битките, то тези два спорта имат милиони фенове по света, а тенденцията е те да се увеличават.

Най-големите боксови и ММА мачове през годината са сред най-нетърпеливо чаканите спортни събития от феновете. Те се превръщат в истински спектакъл и са постоянна тема на спортните медии месеци преди началото им.

Вече все повече стават и познавачите на тези спортове, които искат да залагат на бокс или ММА. Много са и запалянковците, които просто искат да се потопят в битката със залог за един или друг играч. Те са и захласнати от многото изненади през годините в този спорт, които направиха редица хора богати със залози на огромни коефициенти за аутсайдери, успяли по-късно да победят супер фаворита. Трудно може да се забрави моментът, в който аутсайдерът с коефициенти между 50 и 100 в различните букмейкърски къщи Джеймс Дъглас победи Майк Тайсън, за да стане световен шампион в тежка категория.

Днес ще си говорим за залозите на бокс и ММА в един конкретен сайт – Bet365. Успява ли той да ни улесни с богат избор от пазари и мачове от тези спортове?

Залози на бокс в Bet365

Първото нещо, което трябва да отбележа, е, че британската букмейкърска къща публикува коефициентите за мачовете от бокса и ММА в една обща категория в менюто си със спортове, която е озаглавена “Бокс/ММА“.

След отварянето на тази обща категория, вече виждам меню, в което спортовете са разделени, като най-отгоре стои опцията “Бокс – Предстоящи срещи“.

Под тази опция няма да виждате списък с мачове, а вместо тях са поставени различни пазари, за които можете да прегледате коефициентите. Ако искате да прегледате всички предстоящи боксови двубои, трябва да натиснете върху пазара “Да Спечели Мача“, защото това е маркет, който се предлага за всеки един сблъсък.

За големите мачове – тези, които влизат в медийното полезрение – имаме още варианти да заложим на:

  • Изход от Мача – Тук се залага не само само кой ще е победителят, но и по какъв начин ще бъде взета победата.
  • Залози за Рунд – Големите двубои предлагат да направите залог от следния тип: “Кубрат Пулев да спечели в Рунд 5“.
  • Залози за Рунд – Група – По подобен начин, можем да направим залог за “Кубрат Пулев да спечели в Рунд 4-6“. В този случай залогът ни е печеливш, ако Кобрата победи в четвъртия, петия или шестия рунд.
  • Ще се Изиграят ли Всички Рундове – По същество, залагаме дали двубоят ще приключи с нокаут или победителят ще бъде определен по точки.
  • Общо Рундове – Колко рунда ще има в мача – например, Под или над 9,5?
  • Колко Рунда ще Има в Мача – Подобно на залозите за рунд, само че не се интересувате дали Кубрат ще спечели в петия рунд – важното е мачът да приключи в този рунд.
  • Кога ще Приключи Мачът – Подобно на залозите за рунд група, но без определяне на конкретен победител.

Трябва да отбележа, че този списък от пазари съм виждал единствено за големите мачове – обикновено тези, в които е заложена някаква титла. Букмейкърът пуска залози всяка седмица за всякакви боксови мачове от цял свят, но за тях дава само коефициенти за победител.

UFC/ММА залози в Bet365

Секцията за UFC залози е огледална на боксовата секция, като за най-големите мачове се предлагат и няколко бонус залога, които са свързани с естеството на спорта. Те включват:

  • Метод на победата – Нокаут, технически нокаут, дисквалификация, отказване или решение
  • Комбинирани залози за метод на победата и рунд, в който ще приключи мача

Мога да разочаровам малко феновете на смесените бойни изкуства като кажа, че не съм срещал ММА залози в британския букмейкър за мачове извън UFC.

Обобщение

Като цяло, залаганията за бойните спортове определено отстъпват като предложения на раздели като този за Баскетболни залози в Bet365, например, но все пак предлагат достатъчно разнообразие и добри коефициенти.