Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Футболни залози в Bet365 – коефициенти и предложения

Bet365 Вход

В Bet365 има всякакви видове спортове. Компанията не се е насочила към само един вид, а се развива във всички възможни посоки, за да удовлетвори повече групи от фенове.

Естествено е обаче за спортовете с по-голям обществен интерес да има специално внимание, а несъмнено футболът е спортът с най-много почитатели, поне що се отнася до Европа, където британския букмейкър е най-активен.

Феновете на футбола могат пробват уменията си в прогнозирането на мачове от всички шампионати и турнири по света, а освен това се предлагат и редица специални оферти. Залозите на футбол (както и на другите спортове) се правят много лесно, като това важи дори и за по-сложните акумулаторни залози (Вижте Bet365 Права Колонка). За единичните или акумулаторни залози можем да избираме от пазари, които за повечето мачове достигат трицифрен брой, а коефициентите са по-добри от тези на почти всички други кантори за спортни залози.

Първенства за футболни залози в Bet365

Огромният екип от съставители на коефициенти в Bet365 полага много усилия да предлага мачове от почти всички държави, в които има организирани футболни първенства. В програмата му виждам първенства, за които не бих предположил, че някъде се предлагат пазари с коефициенти. Вие бихте ли предположили, че някъде може да се залага на Лигата до 19 години на Мианмар или младежкото първенство на Катар? Едва ли.

Пълният списък с футболни мачове в Bet365 е достъпен от раздел “Футбол“ в спортното меню, където има стотици линкове към различните първенства. По-големите футболни държави като Великобритания, Италия, Германия и т.н. са обособени в отделни категории, а за останалите има общи категории “Европа“, “Северна и Южна Америка“ и “Останалият свят“.

Най-горе в раздела има категория с “Основни фишове“, която включва четири линка:

 • Мачове от деня
 • Евро Елит – Тази страница обединява залозите за мачовете от първенствата и купите на Топ 5 държавите във футболно отношение, заедно с двубоите от ШЛ и ЛЕ.
 • България – Във версията за български играчи сред основните фишове са поставени и залозите за български футбол, които включват Първа Лига и Купа България.
 • Приятелски мачове

Видове футболни залози и коефициенти за футбол в Bet365

Удоволствието от правенето на футболни залози в Бет365 за мен е пълно и в следствие на морето от видове залози, достигащо до над 200 за един сблъсък. Вероятно се сещате кои са задължителните маркети – 1Х2, брой на попаденията и т.н., но освен тях мога да прогнозирам и далеч по-авантюристични събития – колко ще са корнерите, ще видим ли дузпа или червен картон, ще вкара ли гол определен играч и много други.

Най-екстравагантните видове залози са в категорията “Специални“. Тя се включва само за мачовете от по-висок калибър и включва маркети за:

 • Точни удари в мача
 • Удари в мача
 • Единоборства в мача
 • Засади в мача
 • Удари и точни удари за отбор
 • Единоборства и засади за отбор
 • Удари и точни удари на конкретен играч
 • Пасове, единоборства и асистенции на конкретен играч

Бих си позволил да похваля и предлаганите от Bet365 Залози с азиатски хендикап, които са любими на професионалните играчи заради по-добрите изгледи за успех спрямо обикновения хендикап и другите видове залози.

Любими на професионалните играчи са и коефициентите на върхово ниво, на каквито се радват залагащите на всички спортове в букмейкъра и особено залагащите на футбол.

Футболни залози в реално време в Bet365

Ще спомена още един коз на футболните залози в Бет365, заради който предпочитам играта в този букмейкър – той притежава може би най-добрата платформа за залози на живо, в която има рекорден брой спортни събития и уникални функции.

Като най-любима функция мога да посоча възможността за гледане на футболни мачове в Бет365, в това число мачове от испанското, немското, италианското и френското първенство, докато за английското и българското мога да слушам аудио благодарение на работещите за Bet365 Коментатори на футболни мачове. Вместо да се мъча с пиратските стриймове, тук мога да гледам всички мачове законно.

Обобщение

В тази статия ви разказах моите наблюдения върху основните аспекти на футболните залози в Бет365, но с това не се изчерпва всичко, което ще получите от букмейкъра. Всеки ден ще откривате нови и нови негови подобрения и оферти. Той предлага много промоции за футболни фенове като Bet365 Бонус за Евро мачове или офертата за Ранно изплащане в Bet365. Сред другите специални функции, които ще откривате и преоткривате в сайта, са статистики и анимации на живо, пре-мач статистики, новини и много други. Футболните залози в Bet365 са просто от друго измерение!