Вземи 200 лева бонус от Efbet

Можем ли да изтрием профила си от Bet365?

Bet365 изтриване на профил

Bet365 Вход

Всеки потребител на кантората за залози Bet365 има предоставена възможност да спре членството си в букмейкъра, ако не иска да използва повече неговите игри. Като компания със сериозно отношение към разумен хазарт (виж повече в Мерки за Отговорен Хазарт в Bet365), това е един от начините да се помогне на уязвимите играчи. Вместо да продължава да им взима трудно изкараните пари, тя им дава възможност да спрат да залагат, когато решат, че това е най-доброто решение за тях.

Как да затворим своя Bet365 акаунт?

Преди да ви покажа как да затворите акаунта си, трябва да ви предупредя, че след извършването на тази процедура вече няма да можете да залагате на спорт или да играете казино/покер игри в рамките на този сайт. В случай, че сте убедени, че точно това е вашата цел, трябва да отворите една специална страница в уебсайта, от която ще можете да затворите сметката си.

Представям ви точната последователност от действия за достигане до тази страница:

  • 1. Влезте във вашия Bet365 Профил
  • 2. Отворете менюто на профила чрез иконата горе вдясно на вашите екрани.
  • 3. Кликнете върху “Клиенти“.
  • 4. Отворете раздел “Вашата Сметка
  • 5. Изберете подраздел “Контроли за разумно залагане“.
  • 6. Натиснете върху “Затваряне на сметка“ от менюто на страницата.

След като вече се намирате в страницата, прочетете внимателно информацията в нея, която ще ви обясни всичко за това какво следва след затварянето на профила, какво ще можете да правите след това и какво не. Когато вече сте наясно с всички подробности за това, което правите, попълнете данните за самото затваряне. Трябва да отбележите две неща.

Първото е периодът, за който искате да затворите сметката. Тук имате три опции:

  • Да заявите точно определен период – седмица, месец, три месеца, шест месеца или година.
  • Да заявите конкретна дата, до която профилът ви ще бъде затворен.
  • Да заявите неопределен период.

Второто нещо, което трябва да отбележите, е причината за затварянето. Представени са няколко различни причини и вие трябва да изберете една от тях. Целта на това е компанията да получи обратна връзка от клиентите си. Например, ако маркирате, че не сте доволни от вашите оферти или от обслужването, тя ще се постарае да подобри качеството си в тези направления. Тъй като неприкосновеността е основна ценност в Bet365, имате опцията и да не посочвате конкретната причина, поради която искате да затворите сметката.

Искам да активирам отново профила си – какво да направя?

В случай, че сте затворили своя акаунт, но в последствие решите, че искате да възстановите членството си в този британски букмейкър, трябва да пишете на неговите служители. Тогава ще ви бъдат зададени въпроси, за да бъде гарантирана вашата сигурност, и тогава ще получите обратно достъпа до игрите на Bet365. На база на вашите отговори, служителите ще преценят дали е разумно да ви позволят да залагате отново. Например, ако преценят, че имате хазартна зависимост, може да ви бъде отказано.

Обобщение

Затварянето на профила е един от трите начина, по които Бет365 предоставя на клиентите си да прекратят за определен период от време своята игра. Всеки един от трите различни начина може да бъде най-добрият избор при определени условия, така че разгледайте другите два варианта – Bet365 Самоизключване и Бет365 Временно прекратяване на достъп – и изберете най-подходящият начин да се самоограничите, ако чувствате необходимост за това.

Въпреки че функцията за затваряне на акаунт по същество блокира възможностите за участие в хазартните игри, тя не изтрива вашият профил – по-скоро го замразява за определен период.