Bet365 вход за 100 лева бонус

Влез в сайт на Bet365

По мое мнение, Bet365 е една от най-добрата компания за залози в целия свят, предлагайки разнообразие, дълбочина на пазарите и страхотни функции, които аз оценявам като доста по-добри от средното ниво на индустрията. За тези няколко години, в които играя активно в тази букмейкърска къща, съм се възползвал от много интересни и регулярни промоции, както и от специални оферти за лоялни играчи. Играл съм от компютър, от лаптоп, от смартфон и от таблет, като от всяко едно устройство съм оставал доволен от интерфейса. Моят опит показва, че коефициентите на букмейкъра са много конкурентни и екипът им за обслужване на клиентите си разбира от работата. Залагам в този сайт, защото мисля, че техните залагания и допълнителни екстри надминават тези, които са ми предлагали в други сайтове.

Това ревю ще ви представи всичко, което ви е необходимо да знаете за базираната във Великобритания букмейкърска къща Bet365, която предлага активно услугите си и у нас. Разбира се, целият този преглед преминава през моята призма и моят опит в букмейкъра. В следващите редове ще получите информация за услугите на английската хазартна компания и вероятно ще разберете защо толкова много играчи от целия свят, включително и аз, сме предпочели да инвестираме парите си именно на това място.

Интерфейс ревю на Bet365

Намирам платформата на Bet365 за една от най-интуитивните на пазара. Сайтът на букито е смятан за един от най-бързите букмейкърски сайтове, което е още една важна причина за огромната му популярност. Оформлението на сайта е направено така, че да ни помогне да достигнем до желания пазар с колкото се може по-малко кликвания.

Все пак, огромното море от предложения в сайта, за което ще прочетете малко по-надолу, понякога може да направи намирането на желания пазар не чак толкова лесно, особено когато става въпрос за залози от мобилни устройства и когато нямате голям опит в играта на този сайт. Поради тази причина, в първите пъти, когато поставях пре-мач залози в този букмейкър, винаги отделях малко време, за да мога да съм сигурен, че ще намеря подходящия пазар. След като с времето свикнах с интерфейса обаче, този проблем изчезна и вече бързо се ориентирам из менюто със спортове и лиги.

Цветовата схема на сайта използва предимно жълтото, зеленото и сивото. Тези цветове се сливат добре и допринасят за визуалния дизайн, който не е нито прекалено арогантен, нито твърде скучен.

Преглед на мобилните залагания

Обичам да залагам където и да се намирам и в следствие на това може би повечето от половината от залозите ми ги правя от моя смартфон. Намирам мобилното приложение за Android като напълно достатъчно за всеки играч, а моето проучване показа, че апликацията за iOS е много подобна на Андроид приложението, така че вероятно ще имате същото потребителско изживяване като моето и в случай, че притежавате iPhone или iPad.

Не съм открил почти никакви разлики между апликацията и десктоп версията по отношение на функционалността. Интерфейсът е много подобен на основния сайт, а коефициентите се открояват ясно и пазарите са сравнително лесни за намиране, имайки предвид ограниченията на малките екрани при таблетите и особено смартфоните.

Ако не искате да затрупвате мобилното си устройство с приложения или пък то не е с една от двете операционни системи, за които букмейкърът има разработени приложения – Android и iOS – можете да използвате и мобилния уебсайт, в който се влиза от всеки един браузър. Мобилния сайт е подобен на приложенията, но все пак лично предпочитам да използвам апликацията, тъй като влизането в платформата на букмейкъра става по-бързо.

Използвайки мобилното приложение, мога да видя най-новите коефициенти, да управлявам сметката си, да залагам, да пускам мачовете на живо и в общи линии да правя всичко останало, което мога да правя от компютър. Много хора смятат мобилното приложение на Bet365 за най-доброто на пазара и някои дори го определят като “перфектно“, но, за да съм напълно честен, все още ми се струва прекалено претъпкано от предлаганите пазари.

Обикновено гледам да използвам апликацията когато съм свързан с Wi-Fi или когато имам прилично покритие на мобилния интернет, тъй като, заради мащабите на този букмейкър и много му функции и предложения, зареждането не става толкова бързо при бавни мобилни мрежи.

Bet365 App Download >>> https://www.bukmeikari.com/bet365-mobile/

Регистрация

Когато тръгнах да се регистрирам в Bet365, много хора ми казаха, че това е процес, който е много бърз и лесно разбираем. Имам удоволствието да кажа, че тези хора се оказаха прави и наистина регистрацията не ме затрудни по никакъв начин. Цялата регистрация преминава просто през попълването на няколко полета в една страница, в която изискаха обичайната информация – имейл, потребителско име, парола, адрес и т.н. Цялата тази информация се попълва в рамките на една страница, което прави всичко това изключително бързо и лесно.

Заедно с регистрацията си получих и промоционален код, чрез който получих бонус след първия ми депозит. Този бонус бе равен на направения от мен депозит, а подробните му правила и условия могат да бъдат прочетени в сайта на Bet365.

Ето как се регистрирах стъпка по стъпка:

 • 1. За начало, отворих браузъра си и влязох в сайта на Bet365
 • 2. Кликнах на бутона „Регистрация“, който открих горе вдясно на страницата
 • 3. След като попълних всичките си данни, бях прехвърлен към страница, в която ме приканиха да направя първия си депозит
 • 4. Паралелно с това влязох в имейла си, където вече бях получил бонус кода
 • 5. Върнах се в сайта, направих депозит и избрах от менюто Услуги > Членове > Оферти > Въведи код на офертата
 • 6. След като въведох бонус кода, парите моментално попаднаха в сметката.

Пазари и коефициенти

Според мен, основното предимство на Bet365 пред конкурентите му в бранша е страхотното разнообразие от предлагани спортове и пазари, както и непобедимите коефициенти за тях.

В сайта имам възможност за залози на повече от 40 спорта, като за всяко едно събитие от всеки един спорт се предлагат голям брой опции за залог. За най-важните събития от футболния свят, например, понякога мога да залагам на 200 различни неща, което означава, че имам шанса да пробвам късмета си на всеки един елемент в играта като картони, корнери, голове и други.

Bet365 е сайтът, който ми предложиха най-добрите коефициенти сред всички надеждни букмейкъри. Намирал съм сайтове с по-добри коефициенти от тези на английския букмейкър, но те са ми се сторили твърде съмнителни и с колеблива репутация, при който не счетох като особено здравословно да депозирам парите си.

Залози на живо

По всичко личи, че сериозно внимание се обръща и на раздела със залози на живо. Bet365 бе един от първите сайтове, в които получих възможността за поставяне на залози в реално време в момента на провеждането на събитията, и продължава да бъде сред лидерите в това отношение и днес. За почти всички събития от програмата на букито мога да правя залози на живо.

Самият раздел за лайв бетинг е направен по изключително модерен начин, като за почти всеки един мач виждам подробни статистики в реално време за неща като владеене на топката, изпълнени корнери, удари в и извън вратата и създадени опасни атаки и др.

Bet365 на живо – пряко предаване

Когато подробните статистики не са ми достатъчни, за да си харесам някой изгоден залог, пускам услугата за пряко предаване на букмейкъра, която е налична винаги, когато имам пари в сметката или когато имам неуреден залог, Когато и да вляза в раздела за залози на живо на сайта, винаги виждам поне по няколко мача с пряко предаване, а, като ги събера сумарно, броят им достига стотици всеки ден. Виждал съм в сайта да се предават чрез пряко предаване мачове от първенства като тези на Испания, Италия, Германия, Франция, Португалия, Холандия и много други от цяла Европа и не само. От водещите първенства, в портфолиото на букмейкъра не съм срещал единствено излъчване на срещи от Английската Премиър лийг и Шампионската лига, но и така не мога да се оплача, защото и без тях лайв стриймингът на Bet365 е най-всеобхватният, който съм срещал някъде в букмейкърската индустрия.

Кеш Аут

Bet365 е един от букмейкърите, в които като клиент имам право да затварям залозите си и да си гарантирам възвращаемост преди края на залога. Чрез тази функция, която в букмейкърската индустрия е известна като Кеш Аут (Cash Out), вече имам значително по-голям контрол върху залозите си и изхода от тях. В Bet365 съм използвал два варианта за затваряне на залога:

 • Пълно затваряне – Традиционната форма на Кеш Аут-а, при която затварям целия си залог.
 • Частично затваряне – Иновация на букмейкъра, чрез която затварям само една част от залога, а останалата част да оставям отворена. Сам мога да избера каква част да бъде затворена и каква да остане активна.

Също така, в Bet365 съм използвал и опция за автоматично затваряне на залога. При нея задавам граница на сумата за изплащане, при достигането до която софтуерът на букмейкъра автоматично затваря залога вместо мен. Например, поставял залог за 20 лв. за победа на даден отбор при 2.50 коефициент и съм избирал залогът да бъде затворен автоматично при печалба от 40 лв. Когато предложението за кеш аут достигна 40 лв., залогът се затвори автоматично и по същия начин се затваря дори и когато не съм онлайн в сайта. Аналогично съм изпробвал да затворя автоматично и само част от залога.

Виртуални спортове

Ако стотиците хиляди спортни пазари в Bet365 не мога да намеря нищо интересно или просто искам да опитам нещо по-различно, винаги имам възможността да се прехвърля в раздела с виртуални спортове, където през три минути започва ново събитие във всеки един от шестте спорта, които са виртуален футбол, колоездене, тенис, мотори, хрътки, тротинг и конни надбягвания.

Във виртуалния футбол има три различни лиги, което реално означава, че нов мач започва всяка минута. Същото е положението и при виртуалните конни надбягвания, а хрътките и моторите имат по две трасета.

Едно от най-приятните неща е, че виртуалните спортове в Bet365 се отличават с коментар на български език, а също така и с много добрата си графика, която не остава по-назад и от най-добрите електронни спортни игри. Предлагат се и съвсем прилични коефициенти, които увеличават шанса за излизане на плюс в дългосрочен план. Това, разбира се, е трудно постижимо и е нужно много късмет, тъй като изходът залозите на виртуални спортове се определя изцяло на случаен принцип, докато при залозите на истински спортове можете да направите добър анализ, който да ви помогне да спечелите. В общи линии, виртуалните залози са предвидени най-вече за забавление и точно с такова предназначение ги използвам и аз.

Казино

Сайтът предлага и секция с казино игри, в който любима ми е възможността да играя игрите в казиното на живо, при които гледам чрез лайв стрийминг реален човек в ролята на дилър, който раздава картите или върти рулетката. И не си мислете, че тази опция съществува само за игрите с високи залози – в казиното на живо ще откриете игри с напълно приемливи нива на залозите, което е много добре за играчи като мен, които не обичат да залагат големи суми на игри на късмета, каквито са казино игрите.

Макар и по-рядко, понякога играя и в раздела с анимирани казино игри, където виждам няколко десетки различни предложения – видео покер, ротативки, рулетка, блекджек са само част от видовете игри, които съм изпробвал.

Повече за казино залата прочетете от тук: https://www.bukmeikari.com/bet365-casino-igri/

Покер

Покерът е поредната изпробвана от мен игра на Bet365. Тя се осъществява чрез Windows, iOS и Android, като не е достъпна за игра от браузър, какъвто е случаят при казино игрите, виртуалните спортове и спортните залагания.

Макар да не съм играл толкова много в покер залата, общите ми впечатления са положителни – винаги е имало достатъчно активност на масите, които съм искал да играя, а и освен това има голямо разнообразие от видове покер игри и видове лимите на масите.

Минималните залози са за стотинки, а дори има и турнири, при които не трябва да плащаме нищо за бай-ин – това са т.нар. “фрийрол“ турнири.

По-подробна информация за залата: https://www.bukmeikari.com/bet365-poker/

Поддръжка на клиентите

Общото мнение на потребителите, а и моето, е, че отделът за поддръжка на клиентите на Bet365 е изпълнен предимно с компетентно и любезни служители, които могат да отговарят на всички запитвания за регистрацията, транзакциите за теглене и депозит, залозите, бонуси и всичко останало. Най-често съм използвал чата на живо за кореспонденция с Бет365, но може също така и да се обаждате по телефона или да пишете на имейл адрес.

Залагайте разумно! Услугите на Bet365 са само за лица над 18 години!

Често задавани въпроси
 • Легално ли работи Bet365 в България? Да, от 2016 г. Bet365 работи с официален лиценз от Държавната комисия по хазарта (ДКХ).
 • Денонощна ли е поддръжката на клиенти в Bet365 България? Поддръжката на клиенти в Bet365 работи без прекъсване 24/7 с различни комуникационни канали (чат на живо, имейл, телефон и др.)
 • Изисква ли Bet365 верификация на профилите? Преди да направите теглене от Bet365 е необходимо да изпратите снимка или копие от валиден документ за самоличност.
 • Вярно ли е, че Bet365 е най-големият букмейкър в света? Bet365 има около 25 млн. клиента и понастоящем е букмейкърската къща с най-много регистрирани играчи.