Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Правила и комисионни в Bet365 афилиейт програмата

Bet365 Вход

По подобие на много други колеги в букмейкърския бизнес, Bet365 е създал афилиейт програма за партньори, в която всички пълнолетни лица със собствени сайтове, включително и фирми, могат да постигат доходи като рекламират букмейкъра и привличат нови клиенти. Букмейкърът ни дава различни маркетинг инструменти като банери, чрез които се извършва самата реклама.

Участниците в партньорската програма печелят тогава, когато поканените от тях клиенти реализират нетна загуба от своите залози, а печалбата е в размер на тази комисионна. Афилиейтите могат да следят тези печалби и загуби, както и натрупаната сума по афилиейт сметката им.

Този материал не е посветен на възможностите, които предлага британската компания за хазартните играчи – всичко за предложенията, промоциите, коефициентите, създаването на сметка и всичко останало в сайта за залози можете да прочетете в Bet365 Ревю – тук ще обърна внимание на темата за афилиейт условията.

Как направих своя Bet365 афилиейт акаунт?

Моят акаунт за целите на партньорската програма си направих от специалния сайт за програмата, който отворих чрез линка “Партньори“ в областта, разположена най-долу в основния сайт за залози.

По подобие на сайта за залози, афилиейт платформата има полета за логин и принадлежащ линк за регистрация.

След това попълних така наречения “Формуляр за партньорство“, който е чувствително по-дълъг от формуляра за попълване при създаването на Регистрация в Бет365 Спорт.

В първата стъпка на този формуляр попълних различни данни за мен и за контакт. Тук се отбелязва видът на бизнеса – дали е едноличен или корпоративен – моите лични данни, името на моята форма, URL адесът на моя сайт и различни данни за контакт.

Вторият и третият етап от регистрацията е са посветени на информация за адреса и избор на парола и юзърнейм, а на последния етап единствено трябваше да маркирам съгласието си с правилата на програмата.

След попълването на формуляра има нови различия между регистрацията за афилиейт програмата и регистрацията за поставяне на залози – докато бетинг акаунтът става готов моментално, акаунтът в Bet365 Affiliates подлежи на предварително одобрение от екипа на компанията, за което срокът е 5 работни дни, макар че моята регистрация бе потвърдена още на следващия ден.

Какво ми трябва за участие в програмата?

Вероятно забелязахте, че при регистрацията подаващият заявлението трябва да попълни име на фирма и адрес на интернет сайт. Това са две задължителни полета и в този ред на мисли става ясно, че няма как човек да започне партньорство с букмейкъра, ако няма собствена фирма и няма свой уеб сайт.

Задължителното изискване за уеб сайт е свързано с факта, че партньорите не могат да рекламират хазартната пратформа офлайн. Единствено на своя сайт (или своите сайтове, ако имате повече от един) имате право да представяте услугите на оператора.

Кои са най-важните условия на Bet365 Партньорска програма?

Най-важните условия на програмата, които бих искал да споделя с вас, са:

  • Като нов партньор на Bet365 трябваше да привлека поне 5 активни клиента в сайта за залози, за да остане акаунтът ми активен.
  • След това, винаги трябва да имам поне 5 активни играча в рамките на месеца, а за активни се приемат играчите, поставили поне един залог в този период, без значение на коя от многото хазартни услуги в сайта.
  • Нямам право да регистрирам и домейни, които по някакъв начин са свързани с марката Bet365. Пример за такъв домейн би бил Bet365zalozi.bg.
  • Поне €50 трябва да имам в своя афилиейт акаунт, за да мога да заявя теглене.

Какви печалби получавам от Bet365 Партньори?

Комисионната за партньорите е във фиксирания размер от 30% от нетните загуби на свързаните с моя профил играчи.

Ще ви дам и един пример: в случай, че някой от привлечените от мен в края на месеца се окаже на загуба от 500 лева, моят дял от тези 500 лв. ще бъде 30 процента от тях или 150 лв.

Пак отбелязвам, че не мога да тегля пари, ако в сметката си имам по-малко от €50. Разбира се, тези пари не се губят, просто трябва да изчакам да се натрупа нужната сума.

Как получавам печалбите си?

Партньорската програма не е достатъчно гъвкава във вариантите за изплащане на комисионните и към момента имам избор от две опции.

Първата опция е порите да бъдат добавени към баланса в сметката ми в платформата за залози и след това да бъдат изтеглени чрез един от многото възможни методи, за които съм разказал в Bet365 Ръководство за Депозит.

Втората опция е директно да получа парите, без да преминават през игралния акаунт, но това е възможно само по банков път или чрез чек.

Как рекламирам Bet365?

Като партньор промотирам продуктите на Bet365 чрез различни банери, които могат да се намерят в същия този сайт за партньори, но само след като имате регистрация и сте влезли в нея.

Намирам това за чудесно, защото не трябва да създавам или да плащам за създаването на рекламни материали. Те ми се предоставят наготово от букмейкърската къща и мога да ги поставя на всяка свободна рекламна позиция в сайтовете ми.

Когато някой посетител на мой сайт отвори банера или линк за Bet365 и след това си създаде игрален акаунт, системата отчита това и профилът на този човек се свързва с моя. Следователно, започвам да получавам комисионни от неговата игра.

Какво е мнението ми за софтуера и навигацията на партньорския сайт?

Както вече стана ясно, компанията оперира с отделен сайт за Affilliate програмата си. Считам този сайт за достатъчно практичен, тъй като има много графики, статистики и данни, чрез които мога да следя развитието на моя профил, а възможността да се четат всички страници на български език е голямо предимство за хората, които не разбират добре английски.

Системата е много бърза и почти моментално отразява новите кликвания и регистрации през моите банери, така че винаги разполагам с най-новата информация.

Самата визия на сайта може би не е най-привлекателната – тя се обновява доста по-рядко от сайта за залози – но все пак това не е сайт за удоволствие, а за бизнес, така че практичността е от първостепенно значение.

Bet365 регистрация

Обобщение

Като цяло съм доволен от статута ми на партньор на Bet365. Харесва ми твърдата структура на комисионната, благодарение на която е лесно да пресметна прогнозируеми бъдещи доходи. Разбира се, има и някои дребни недостатъци като малкото методи за теглене на комисионните или забраната за реклама извън собствените уеб сайтове, но въпреки това като тегля чертата мога да определя Бет365 като един от най-добрите възможни партньори!