Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Кеш Аут в Bet365 – Как работи & Често Задавани Въпроси

Bet365 Кеш Аут

Bet365 Вход

Предлаганата от Бет365 функция Затвори залог е единственият начин да сложите край на един свой фиш преди неговия официален завършек. Казано по друг начин, функцията ни позволява в избран от нас момент да разменим фиша си срещу определена от букмейкърската къща парична сума. Веднъж възползвали се от Cash Out в Bet365, крайният изход на двубоя или двубоите във фиша вече няма да ви касае. В следващите абзаци ще ви обясня всички детайли около Кеш Аут функцията и нейното използване…

Ръководство за Bet365 Кеш Аут

Праволинейна и лесна за следване е процедурата за затваряне на залог в Бет365. Освен желание да се възползвате от тази функция, нуждаете се от само едно нещо и то е заложен фиш, който можете да намерите от раздел “Мои Залози“ (разделът може да се отвори точно от там, където е зоната за Поставяне на залог в Бет365).

След като сте заредили секцията със своите залози, там ще се появят три подкатегории. Първата от тях е “Затвори Залог“ и точно от нея можете да разберете за кои от своите фишове е възможно да затворите залога си.

Под всеки един залог, за който може да се ползва функцията, е поставен бутон за затваряне, а в непосредствена близост до него има сложен и т.нар. “слайдер“, който служи за избор на това каква част от залога си да затворите и каква да остане активна в игра (по подразбиране е зададено да се затвори целия залог, но с плъзгане може да промените това).

Компанията предлага и бутон за настройване на Bet365 Кеш Аут услугата, от който може да зададете конкретна сума за затваряне на залог. Например, ако изберете сума в размер на 50 лв., залогът ще бъде затворен автоматично без ваша намеса в момента, в който предложението на оператора за затваряне на залога достигне 50 лв. Тази функция има голяма стойност за случаите, когато няма да можете да проследите мача на живо, но все пак искате да затворите залога си при определени условия.

Вероятно разбрахте, че няма нищо сложно в затварянето на залог в Bet365. Всеки може да се оправи с тази функция. Единствената трудна част е да изберете точния момент, в който да я използвате, тъй като понякога може да пропуснете по-голяма печалба, когато не съобразите тайминга на затварянето. Важното обаче е, че имате право на избор. Преди създаването на кеш аута играчите нямаше какво да направят след поставянето на залога и бяха просто неутрални зрители на мача.

Често Задавани Въпроси за Bet365 Затвори залог

Предлага ли се Bet365 Частичен Кеш Аут?

Да, както стана ясно от инструкциите за прилагане на Кеш Аут в Bet365, секторът за тази функция включва плъзгач, от който всеки път можете да изберете да не се затвори целия залог, а само една част от него.

Предлага ли се Bet365 Автоматичен Кеш Аут?

Да, предварително можете да направите такива настройки, че функцията да се активира при достигане на определена сума за затваряне.

Предлага ли се Bet365 Cash Out от мобилни устройства?

Да, използващите предлаганите от Bet365 версии за мобилни устройства могат да затварят залозите си по начин, който не се различава по нищо от затварянето от компютри.

Какво да правим, ако не виждаме бутон за затваряне на залога за даден фиш?

За съжаление, няма какво да се направи в тази ситуация, тъй като не за всички мачове е предвидено да има такава функция. Понякога тя отсъства временно, защото пазарите за двубоя са временно спряни (това се случва най-често при залаганията в реално време, обикновено при отбелязването на гол), и се появява отново секунди или минута по-късно.

От какво зависи сумата, която ще ви предложи букмейкъра за затваряне на залога?

Тя зависи най-вече от промяната на коефициентите след поставянето на залога. Следва се правилото, че колкото по-нисък е актуалния коефициент на същия залог, толкова по-голяма ще е офертата. Така например, ако сте поставили залог за победа на един отбор и той поведе с 2:0, със сигурност ще получите много добра оферта, която често ще бъде достатъчно добра, за да си спестите риска от късен обрат.

Струва ли си да използваме функцията Bet365 Затвори Залог?

Отговорът на този въпрос е строго индивидуален за всеки отделен случаи. Вие сами трябва да прецените дали оферираната сума ви удовлетворява или предпочитате да изчакате края на двубоя и да се надявате да вземете пълната си печалба.