Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bet365 Лайв Стрийминг (Live streaming)

Bet365 Лайв Стрийминг

Bet365 Вход

Сайтовете за залози винаги са в една безкрайна надпревара за увеличаване и подобряване на продуктите на своите платформи. Често става въпрос за надпревара по отношение на предлаганите видове залози или коефициентите, но в последно време букитата насочват все повече усилията си върху своите услуги за пряко предаване, тъй като свободното гледане на спортни двубои от цял свят няма как да не съблазни играчите. Bet365 е един от най-добрите сайтове за пряко предаване (лайв стрийминг) на спорт, които съм виждал, и в тази статия ще имам честта да ви разкажа за съдържанието на тази услуга и за нейното използване.

Какво предлага Bet365 в своето пряко предаване?

Над 100 хиляди спортни срещи от голяма спортна палитра се предлага в Bet365 Пряко Предаване. Картината от спортните двубои е със задоволително качество, а често се предлагат услугите на коментатори. Понякога букмейкърът предлага и само коментар чрез своята услуга за Радио в Бет365, но е много по-добре, когато има и видео. По време на моите залози съм виждал видео от какви ли не спортове, започвайки с най-важните като футбол, тенис и баскетбол и стигайки до бадминтон, австралийски футбол и каквото друго можете да се сетите.

Разбира се, най-голямо удоволствие съм изпитвал, когато букмейкърът ми е предоставял свободно за гледане на видео предавания от високопрофилни шампионати. От всички топ 5 европейски първенства във футбола не мога да гледам единствено английското в този сайт, но пък за сметка на това се предлагат видео предавания от местната ФА Къп. На правещите Тенис залози в Бет365 мога да кажа, че почти не съм срещу турнир от мъжката или женската професионална верига, които да не излъчват в сайта. Когато ми се гледа баскетбол или хокей, имам избор от двете най-големи първенства в света – НБА и НХЛ, а от тези спортове се предлагат още Евролигата, КХЛ и редица други първенства (предимно от Европа).

Лесно забележим е устремът на букмейкърската къща да увеличава постоянно броя и качеството на своите лайв стриймове. Имам само една забележка към тази услуга – тя е, че не може да се гледа видео предаването на цял екран. Предполагам, че това не е случайно, тъй като букмейкърът иска паралелно с мача да можем да виждаме и предлаганите пазари.

Какво трябва да направя, за да имам достъп до Bet365 Излъчване на живо?

Излъчването на живо е част и от десктоп, и от мобилната платформа на сайта, но трябва да отговаряте на определени условия, за да имате право да гледате.

Успях да отключа преките предавания чак след като направих своя акаунт в букмейкъра (вижте Как да си направя регистрация в Bet365) и го захраних със средства. Оттук нататък през цялото време имам достъп до всички предавания, като той ми се спира единствено при липса на каквито и да е средства в сметката. Това е изискването на букмейкъра – клиентът да има поне малко пари и тогава му се позволява да гледа. Колко пари имам не е от значение – предлаганите преки предавания в Бет365 са отворени за мен дори и когато в баланса ми са останали няколко стотинки.

От къде се гледат преките предавания в Bet365?

Видео предаванията на живо са интегрирани в раздела за Залози на Живо в Bet365. От менюто в ляво на раздела мога да селектирам да се показват единствено събитията с прилежащ стрийминг, а самото видео се показва в дясната част на самостоятелната страница на даденото събитие. Така, докато в дясно наблюдавате предаването, в центъра на екрана продължавате да виждате резултатът, основните статистики и коефициентите за двубоя. По този начин можете паралелно да гледате и залагате.

Освен това, услугата си има и собствена страница, която се извежда от бутона “Пряко предаване“. Ако нямате намерение да залагате, а просто искате да погледате някое интересно спортно събитие, може би тази страница е по-добрият вариант, тъй като там има удобна и ясна програма с всички събития в момента и в предстоящите часове. Прехвърлянето от един стрийминг на друг става много бързо, като само трябва да се кликне върху някой мач, за да стартира неговото видео.

Обобщение

За мен това е страхотна функция за всеки играч в света на спортните залози. Тя дава страхотни резултати, когато се ползва като помощно средство при съставянето на печеливши фишове, а може да служи просто като забавление и като начин да гледате любимите си отбори и спортисти. Трябва ви единствено регистрация и направен Бет365 депозит, от който след това да оставите поне няколко стотинки в сметката си.