Влез в сайт на Pokerstars

Няма никакво съмнение, че PokerStars е най- голямата и най- добрата онлайн покер зала в света. Към този момент това всъщност е и единствената легална зала в България, тъй като само тя има лиценз от Държавната комисия по хазарта. За наша радост обаче единствената ни законна зала е и най- добрата такава. Тя предлага обслужване и софтуер от висша световна класа. Софтуерът на PokerStars все още не само не може да бъде достигнат, но дори и не може да бъде доближен от останалите конкуренти на залата. В тази статия ще ви дадем обширен преглед на PokerStars, заедно с информация за текущите им бонус оферти.

Pokerstars.bg

Преглед на игрите в PokerStars

Общоизвестно и безспорно за PokerStars е, че това е най- големият онлайн покер сайт в света. Основната причина за това е не просто огромният брой потребители, ами и многобройните видове игри, които са достъпни в залата. Всичко от Holdem, Omaha, Triple draw, Stud, Badugi, Omaha Hi/Lo и още много други разновидности на покера се практикуват редовно в залата. И в другите зали ги има повечето от тези разновидности, но основната разлика на PokerStars в сравнение с останалите е, че в най- голямата зала в света тези игри в действителност се пълнят с играчи и получават трафик и то денонощно. Много сайтове могат да предлагат тези игри в своите покер клиенти, но малцина успяват поне да се доближат до броя на играчите, които безспорно играят в PokerStars.

игри в PokerStars

Размерът на стаковете в кеш игрите са достатъчни, за да удовлетворят изискванията на всеки играч и всеки джоб. В този сайт се играе на всякакви лимити – от $0,01/0,02 до $200/$400 и понякога дори по- високи, което го прави чудесно място не само за игра, ами и за наблюдаване на някои от най- сериозните хай стейкс игри с играчи от световна класа. Огромен е броят на наблюдателите, които понякога остават дори и през нощта, само за да гледат как потресаващи суми се хвърлят на виртуалното поле. Но гледката наистина си заслужава!

Играчи от почти всички точки на земното кълбо (почти всички, защото сайтът спря достъпа на играчи от някои страни, в които покер игрите в интернет не са законни) играят в PokerStars, което е една от основните причини, поради които залата има постоянни потоци от трафик дори и не толкова пиковите часове. В действителност, техният трафик в най- слабите им часове е често по- голям от трафика в пиковите часове на конкурентите им. Огромният трафик е в основата на господстващото положение на PokerStars в индустрията. А огромният трафик не е дошъл случайно, нормално е повечето играчи да изберат залата с най- добрите условия.

Преглед на софтуера на PokerStars

Софтуерът на PokerStars предлага множество игри, които са лесно достъпни, привличат широк кръг от играчи и успява да накара тези играчи да се върнат, което трудно би станало с тромав и неудобен софтуер. PokerStars успя да се превърне в любимо място на голяма част от покер играчите благодарение на много адаптивния си, лъскав и безгрешен покер клиент. Всяка функция, която бихте могли да си представите, е внедрена в софтуера, за да се създаде най- добрият софтуер, наличен онлайн.

Един от най- добрите аспекти на PokerStars е, че те са готови да слушат обикновения човек, който играе в сайта им ден след ден. Участвайки в някои от най- големите покер форуми в света, хора от екипа на сайта успяват да разберат това, което хората искат, и правят всичко възможно да се уверят, че ако нещо се нуждае от промяна, те ще го направят. Това е онова взаимодействие със своите клиенти, което дава глътка свеж въздух в покер общността и е голямата причина, поради която имат такава голяма и лоялна група от последователи.

Самите маси също са много адаптивни и с функции, които наистина допринасят за удоволствието от играта н PokerStars. Можете да играете на до 24 маси едновременно (понякога и повече при сит ен гоу игрите) и по- важното е, че това става без бъгове или грешки в софтуера.

Pokerstars софтуер

Ако по някакви причина все още не сте доволни от текущите настройки на покер клиента, то тогава има хиляди изменения, които могат да бъдат добавени и да направят вашия клиент на 100% уникален за вас. Тези модификации не пречат на нормалната работа на софтуера и въпреки че създателите предпочитат да ползвате техните модификации, от PokerStars нямат проблем с това да използвате добавки и от трети страни.

Софтуерът на PokerStars e също така много стабилен по отношение сривовете. Всяко планово спиране на сайта за профилактика се обявява пред потребителите с изобилие от предупреждения и времето за възстановяване е минимално. Тъй като техният кофтуер продължава да се актуализира и развива, имайте предвид, че той става по- тежък и старите компютри могат да имат проблеми с работата с него.

Най- новата версия на софтуера на PokerStars e PokerStars 7. Навигацията от тази нова версия изглежда значително подобрена, а и има бутон за бързо сядане, чрез който лесно се филтрират игрите. Освен това, добавена е и нова интерактивна карта в раздел Турнири на живо.

Преглед на бонусите в PokerStars

Ако сте нов играч за PokerStars (къде сте си губили времето досега?), тогава значи се класирате за фантастичният депозитен бонус. Както може би очаквате, и тук предложението на сайта е едно от най- добрите в бизнеса. Нека да разгледаме малко повече информация за бонуса в PokerStars.

Има два варианта за депозитен бонус. Единият вариант е да въведете кода “STARS600” и от компанията ще ви даде 100% рабат до $600. При този вариант след депозита трябва да се печелят VPP точки, които се събират от участието в игрите с реални пари. В по- голямата част от игрите ще получавате по 5 такива точки за всеки $1, който заплатите под формата на рейк или вход за турнир. За всеки 200 VPP точки се добавят към сметката $10 и така до пълният размер на максималният депозитен бонус.

Другият вариант е да въведете кода “FREE20” и ще получите депозитен бонус до максимум $20, за който обаче няма да има нужда да събирате VPP точки.

PokerStars бонуси

Заключение

Ясно е защо PokerStars е най- голямата покер зала в света. Те имат най- добрият софтуер, най- добрата поддръжка на клиентите си, най- добрите варианти на игра и най- големият трафик. Какво друго ви трябва?

Ако се опитаме да потърсим негативи – може би има такива, но те са твърде малко. Едва ли един сайт може да угоди на желанията на всички, но обобщеният поглед без съмнение сочи, че това е най- добрата зала в света.

Често задавани въпроси
  • Вярно ли е, че PokerStars е онлайн покер зала номер едно в света? PokerStars е без никаква конкуренция в този бранш с милиони любители на покера от целия свят.
  • Кои са най-силните страни на PokerStars? Иновации в играта, големи турнири с огромни наградни фондове, перфектен софтуер, голям избор от противници, приятелска атмосфера за неопитните играчи и др.
  • Какви покер варианти се предлагат в PokerStars ? Тексас холд ем, Омаха, Омаха Хай/Лоу, 5 Кард Омаха, 5 Кард Омаха Хай/Лоу, Куршевел, Стъд, 2-7 Трипъл Дроу, ХОСЕ, Микс от 8 игри, Бадуги и други.
  • Кои големи покер турове се поддържат от PokerStars? Компанията е основното действащо лице в най-големите покер турове на Европа, Азия и Океания, Латинска Америка, Северна Америка и други по-малки покер фестивали.