Вземи 200 лева бонус от Efbet

Конни надбягвания в Bet365 – представяне на детайли

Bet365 Вход

Българските играчи може и да не сме сред най-запалените в конните надбягвания и хрътките нации, но на някои от вас ще им бъде интересно да изпробват този традиционен тип залози. За тези играчи правя това ревю на конните надбягвания в Бет365 сайт за залози. Сайтът определено не е лош избор за подобен род залози, тъй като той идва от Великобритания, а в последните години започна да създава свои версии за Съединените щати – две страни, в които надбягванията с коне и залозите на тях са на най-висока почит.

Къде ще намерим конни надбягвания в Bet365?

Разделът с всички предлагани варианти за залози на надбягвания с коне се намира в секцията “Спорт“, където, както знаете, линковете към спортовете са обособени в меню в лявата част на екрана. Те са подредени по азбучен ред, така че лесно ще откриете категорията “Конни надбягвания“.

Най-отгоре във въпросната категория са показани трите най-скоро започващи състезания, към които вървят коефициенти за трите основни фаворита в надпреварата. Надолу вече могат да бъдат открити и всички останали страници за конни надбягвания, които са подредени по държавите или континентите, където ще се проведат събития.

Накрая на основната страница на категория “Конни надбягвания“ присъстват Антепост пазарите, които представляват залози далеч напред във времето, които са възможни много преди началото на състезанията.

Какви маркети за конни надбягвания предлага Bet365?

Основните опции мога да сведа до:

  • Краен победител – Най-естественият залог за всеки един спорт – залогът за крайния победител предполага да познаете кой ще е победителят в надпреварата.
  • Покрити залози – Тази опция на Bet365 ви дава страхотната възможност отново да заложите за победителя, но същевременно да застраховате парите си и залогът ви да бъде върнат, ако конят се класира на второ или трето място.
  • Форкаст – При Форкаст залозите търсите не само победителя, но и завършилия на второ място.
  • Трикаст – Още един вид комбиниран залог, при който трябва да отгатнете без грешка трите коня в почетната тройка.
  • Други пазари – Бет365 предлага и други по-малко популярни видове залози като т.нар. Тоте залози, залози за конкретно място на завършване на даден участник, “Залози без“ и редица други.

Предлагат ли се залози на живо на конни надбягвания?

Още един шанс за играчите е да залагат паралелно по времето на провеждане на надбягването. Както и залозите в реално време на останалите спортове, така и тези за конни надбягвания се провеждал в раздела за Залози На Живо в Бет365.

Конните надбягвания се отличават от останалите спортове по това, че събитията се поставят в in-play платформата значително време преди официалния старт, което ни дава време да се подготвим с добър залог.

Почти всички надбягвания могат да се гледат от регистрираните потребители чрез функцията за Преки предавания на Бет365. За разлика от другите спортове, при конните надбягвания трябва да имаме поставен залог – в противен случай не можем да гледаме. Този залог трябва да бъде равен или по-голям от един лев. В случаите, когато няма видео, можем да гледаме анимация, показваща точно в този момент кой на кое място е в надпреварата и какви са разликите между конете.

Няма голяма разлика във видовете залози спрямо обикновените пазари преди надбягванията. Единствено трябва да се съобразите с динамичните колебания на коефициентите спрямо развоя на състезанието.

Обобщение

Залагането на конни надбягвания получава голямо внимание от Bet365 заради популярността му във Великобритания. Местните залагащи държат много на този спорт и букмейкърската къща няма друг избор, освен да предоставя перфектно качество на своите horse betting предложения. Така че не бива да си мислите, че след като конните надбягвания нямат много фенове по нашите географски ширини, значи и оператора не им обръща внимание. Напротив – те са на най-високото възможно ниво. По-слабо развити конни залози можете да очаквате от букмейкъри, които работят предимно в България или в Източна Европа.