Вземи 200 лева бонус от Efbet

Bet365 тенис акумулатор бонус

Bet365 тенис акумулатор бонус

Bet365 Вход

Добре известно е, че тенисът е сред предпочитаните видове залози. Динамиката и честите обрати в резултата на тенис двубоите правят залозите невероятно вълнуващи. В моето Bet365 Тенис Ревю съм разказал за тенис турнирите и пазарите в хазартния сайт, като там загатнах и за наличието на бонус, специално предназначен за тенис залози, който ще дискутираме в тази статия.

Каква е същината на Бет365 тенис бонус?

Промоционалната схема е предназначена за талони с повече от една селекция – тоест, множествени залози на тенис. Също така, промоцията е отредена за залозите, които са поставени преди началото на тенис срещата.

И така, когато имам един такъв залог и всички селекции в него са правилно прогнозирани, букмейкърът прибавя към нетната печалба определен процент, който достига до 50%.

Колко процента ще е горницата зависи директно от броя на селекциите, като се спазва добре познатото правило, че повечето селекции означават по-голяма горница.

Всички ли тенис множествени пре-мач залози могат да участват?

Не точно, но по-голямата част от тях да. В правилата на букмейкъра са посочени мачовете от кои турнири се класират за офертата и ми прави впечатление, че от нея са извадени най-слабите състезания от веригата ИТФ. Като изключим тези турнири, в списъка с допустими събития виждам всички останали големи надпревари – като започнем от Големия шлем, преминем през всички турнири на женската и мъжката тенис асоциация и стигнем до Challenger надпреварите. Интересното е, че акумулаторен тенис бонус ще вземете и при залозите си на всички мачове от Купа Дейвис, както и на ежегодните турнири Хопман и Фед Къп.

Другото ограничение е по отношение на видовете залози. Тези пазари са три:

  • Победител
  • Победител в Сет 1
  • Залози за сет

Има и още няколко по-специфични ограничения. В следствие на тях, не мога да използвам промоцията за:

  • Затворени залози
  • Системи
  • Залози, при които, поради отменен мач(ове), е останала само една селекция

Обобщение

Моето отношение към офертата за тенис Залози в Бет365 е положително, въпреки че за да стигне процентът на бонуса до по-високите си нива трябва да добавям доста мачове във фиша си, което го прави по-рискован. Междувременно, когато имам само два, три или четири мача в множествения тенис залог, процентът на надбавката е между 5% и 10%. Въпреки това, всяка печалба над стандартната е добре дошла и не мога да бъда недоволен, напротив.