Вземи 200 лева бонус от Efbet

Проблем с логин в Bet365 и възстановяване на парола

Bet365 възстановяване на парола

Bet365 Вход

Букмейкърската къща Bet365 е предначертала поредица от конкретни действия, с които можете да си върнете загубения достъп до своята игрална сметка. Така че, ако вече сте преминали през процеса по създаване на Bet365 Профил, но поради една или друга причина не можете да въведете акурантна парола или потребителско име, няма за какво да се притеснявате или паникьосвате, тъй като този проблем си има своето лесно решение.

В тази статия ще ви демонстрирам какво трябва да се направи, за да се възстанови потребителско име или парола в Бет365. Последвайте моите инструкции и докато стигнете края на този материал вече ще се намирате вътре в своята сметка!

Начало на възстановяването на Bet365 потребителско име или парола

Както знаете, вашият Логин и Парола се въвеждат в горния десен ъгъл в две полета, под които има текст “Забравен Логин?“, който може да се отвори и последва. Натиснете върху него и платформата ще започне да ви превежда през необходимата процедура.

Самата процедура включва представяне на няколко различни данни за вас. Четири полета общо трябва да се попълнят при забравен логин, от които три са със задължителен характер. Ето какво трябваше да попълня, когато аз бях забравил моята парола в Bet365:

  • Потребителско поле (незадължително поле) – Тук трябва да напишете псевдонима, с който сте се регистрирали, стига да си го спомняте. Тъй като обаче е възможно клиентът да си е забравил не само паролата, но и потребителското име, системата позволява това поле да остане празно.
  • Имейл адрес (задължително поле) – Определено обаче трябва да помните своя имейл адрес, с който сте се регистрирали.
  • Код за сигурност (задължително поле) – Също така, трябва да знаете и 4-цифрения код за сигурност, който се попълва при регистрацията, така че обърнете му внимание и го запомнете добре като не е излишно и да си го запишете някъде.
  • Дата на раждане (задължително поле) – Докато електронната поща, с която сте се регистрирали, или кода за сигурност може и да се забравят, това поне са данни, които няма как да забравите, освен, разбира се, ако не сте въвели фалшива дата на раждане при регистрацията, което е нещо, което силно препоръчваме да не правите.

Ако всички полета (или поне задължителните) са попълнени с коректните данни, букмейкърът няма да ви занимава повече и направо ще ви изпрати към страница, в която да въведете нова парола и/или потребителско име.

Какво да правим при блокирана сметка?

Може би знаете, че Bet365 блокира сметката на един играч, когато някой опита да влезе в нея, но три пъти подред въведе грешна парола. Целта на тази мярка е ясна – да не може някой до безкрай да се опитва да налучква вашата парола.

Ако сте попаднали в тази ситуация или пък не си спомняте кода за сигурност или регистрирания email, това, което трябва да направите, е веднага да отворите чата на живо (Виж Чат с Bet365) и пред оператор на букмейкъра да представите проблема си.

В тези случаи служителите искат от клиента по-голям набор от данни, за да му отключат профила. Вероятно няма да ви бъде приятно, но не забравяйте, че и това е мярка с цел повишаване на сигурността ви.

В рамките на чата могат да ви бъде поискана информация още и за неща като:

  • Приблизително кога за последно сте депозирали пари в сметката си и за приблизително каква сума е бил той.
  • Информация за последния метод на плащане (например, последните 4 цифри на дебитната карта, с която сте депозирали)
  • Адрес
  • Имена
  • Телефонен номер

Когато експертите в отдела за обслужване на клиенти удостоверяват, че реалният собственик на акаунта иска възстановяване, профилът ще бъде деблокиран.