Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bet365 бонус за множествени залози – акумулатори с европейски футбол

Bet365 множествени залози

Bet365 Вход

Като човек, който обича футболните залагания, мога да дам моята препоръка за британския букмейкър Bet365. Причини за това могат да бъдат намерени много и вероятно ще откриете своите причини да използвате този сайт след като прочетете ревюто ми за Bet365 Футболни залози. Освен основните неща като коефициенти, пазари, брой събития и футболни залози на живо, не мога да не споделя и моите наблюдения за футболните бонуси на компанията.

Един от най-основните такива бонуси е този, при който получавам добавки към печалбата всеки път, когато имам печеливш фиш с поне три мача от определени европейски първенства.

Естествено, както всеки друг бонус, и този си има конкретни правила и условия. Възползвал съм се от офертата десетки пъти и съм добре запознат с това какво изисква компанията като условия и какво дава насреща, като в тази статия ще споделя моите знания за Бонус Евро Мачове на Бет365.

Кои фишове участват в промоцията Евро Мачове?

За съжаление, не всеки път, когато имам фиш с три или повече селекции от мачове с европейски отбори, получавам бонус.

Такъв има само когато съм избрал пазарите за победител в срещата или комбинацията от победител + Гол / Гол на мачове от:

  • Национални първенства – Англия, Германия, Италия и Германия
  • Клубни турнири – Шампионска лига

Би ми се искало да бъдат добавени и други популярни първенства и турнири, като например френския шампионат Лига 1 или европейския турнир в сянката на ШЛ – Лига Европа, но за сега и тези предложения вършат работа. Тук трябва да направя уточнението, че мачовете от Шампионска лига се класират, само ако са в груповата фаза или елиминациите – квалификациите не се броят. В националните първенства обаче няма ограничения и всеки мач от всеки кръг може да се използва.

Допълнителни условия на Евро Мачове

В горните редове разказах за най-базовите изисквания, за да може един залог да участва в промо-то, а сега ще се впусна в дълбочина с още няколко правила, които трябва да имам предвид:

  • Бонусът не се дава при Кеш Аут, добавяне на мачове на живо с функцията за Променяне на залог в Бет365 и при залози в система.
  • Бонусът не се дава, ако поради отменени залози във фиша са останали по-малко от 3 селекции.

Кога и как се получава Евро Бонус?

Идваме и до най-интересната част – прибирането на парите. Обикновено получавам парите си от бонуса след минути, като крайният срок е 24 часа. Парите се прибавят към игралната ми сметка и мога да ги използвам за залози или да направя Бет365 Теглене без да е необходимо превъртане.

Големината на бонуса е в пряка зависимост от броя на мачовете. При 3 добавени залога във фиша взимам 5% бонус. Процентът прогресивно се увеличава при всяко следващо добавяне на залози и стига горната си граница при 14 селекции, които са равносилни на 100″ бонус.

Обобщение

Предложението за Евро Бонус на Bet365 изглежда атрактивно поне в моите очи, сигурен съм и във вашите, след като пробвате офертата. Така или иначе повечето играчи правят множествени залози вместо сингъли и е добре, когато могат да вземат добавка към печалбата си. Да, има ограничения на първенствата, за които важи тя, но мнозинството любители на футбола залагат в повечето случаи именно на тези шампионати. Като включа в картинката и фактът, че това не е единственият бонус за футбол в сайта – той има още оферти за Ранно изплащане при 2 гола аванс в Bet365 и Връщане на залога при нулево равенство в Bet365 – да залагам на любимите си мачове в него е едно лукративно удоволствие!

*Важат Правила и Условия.

Залагайте разумно! Услугите на Bet365 са само за лица над 18 години!