Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bet365 резултати на живо (Livescore)

Bet365 Livescore

Bet365 Вход

В Bet365 мога да правя залози на десетки хиляди спортни срещи. Разнообразието от пазари и видове залози е невероятно и това е основната причина да съм клиент на този букмейкър, но определено не единствената. Компанията предлага страхотни функции – чрез Bet365 Статистика мога да анализирам мачовете с най-мащабните възможни данни, чрез Bet365 Преки Предавания мога директно да гледам видео на живо от безброй квалитетни спортни събития и така нататък. В тази статия ще ви представя една по-обикновена за букмейкърските къщи функция, която има необикновени свойства в този букмейкър – резултати и резултати на живо.

Bet365 Резултати в реално време

Bet365 е мястото, от което проследявам на живо мачовете, на които съм заложил или чийто развитие просто ми е интересно.

Как правя това? Превъртам сайта до най-долната му част, където се намира менюто “Спортни резултати“, под което има две опции – “Резултати на живо“ и “Резултати“. Натискам върху първата от тях и виждам какво се случва на всички играещи се в момента футболни мачове. От дясно пък има меню, от което мога да заредя лайвскор-а за всички останали десетки спортове.

При всички спортове подредбата на събитията е организирана по държави и шампионати за по-голямо удобство, а самото меню има и подкатегории, от което мога да отворя страницата за резултати от първенствата на определена държава или конкретно първенство.

Нека да разгледаме за пример какво представляват резултатите от секцията за резултати на тенис. Най-вляво на всеки мач стои началният час на срещата и етапът на двубоя – например, финал или 1/32 финал. След това се показват резултата от сетовете и геймовете, а, ако двубоят все още не е започнал, ни се представят коефициентите за основните Bet365 Тенис Пазари. Накрая, най-вдясно са сложени икони за важни връзки, които включват:

  • Линк към Bet365 Статистики за мача
  • Линк към H2H статистиките
  • Линк за по-подробни данни
  • Линк за добавяне на мача във “Фаворити“
  • Линк за скриване на мача

Bet365 Резултати на приключили двубои

Когато съм поставил Bet365 Залог от мобилно устройство или компютър, но не съм проследил развитието в реално време, винаги имам опцията да проверя как е свършил мача от другият избор в менюто “Спортни резултати“, за което ви споделих по-горе.

Тази страница е доста по-стара от страницата за live резултати и не мога да скрия, че изглежда по-старомодно, но все пак върши своята работа.

Тя включва филтър за търсене, от който можете да селектирате спорт и дата или период на търсенето.

Имайте предвид, че раздел “Резултати“ е на разположение само за клиенти на оператора и съответно не можете да го използвате без вход в системата.

Това е едното нещо, по което се различават двата раздела, а другото е, че секцията за крайни резултати предлага информация за изхода от всяко едно спортно събитие в програмата на Бет365, докато при резултатите на живо е възможно някои аматьорски или нискодивизионни мачове да отсъстват.

Обобщение

Да можеш да видим какво се случва (или какво се е случило) на мачовете, които си включил в своя фиш, няма как да не е полезен инструмент. Резултатите в движение ме карат да се чувствам много по-съпричастен към играта и съм убеден, че вие също с голямо вълнение следите какво се случва с инвестираните пари. В същото време, страницата с крайни резултати предлага един чудесен архив, който, освен за всичко друго, може да се използва за изграждане на бетинг стратегии.