Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bet365 залози на виртуални спортове

Bet365 залози на виртуални спортове

Bet365 Вход

В спортния свят винаги има периоди, в които любимите ни отбори и шампионати са в почивка. Особено през лятото, изборът от висококачествени мачове не е особено голям. Тези моменти са добър шанс да си починем малко от света на залаганията, но и са възможност да потърсим иновативни алтернативи на любимото ни забавление – спортните залози. Една от най-новите и най-модерни възможности за това са виртуалните спортове. Няколко вида виртуални спорта има в Bet365 и, както когато залагаме на реален спорт, при добро развитие на обстоятелствата можем да спечелим големи суми със сравнително малки залози.

Къде в сайта на Bet365 се предлагат виртуални спортове?

Виртуалните спортове представляват едни измислени спортни мачове и състезания, чиито резултат се определя от софтуер за генериране на случайни числа. На подобен принцип действат и ротативките.

Специалното при виртуалните спортове на Bet365 е, че зад всичко това стои една анимация, която облича софтуера и го прави да изглежда като истински мач, който можем да гледаме на екрана си и да правим залози за неговия развой.

Тази смесица между спортните залози и числовите игра на късмета е част от раздел Спорт в Бет365 и се открива от подреденото по азбучен ред меню с различните спортове.

Самата страница “Виртуални спортове“ е лесно достъпна и лесна за използване, тъй като няма непотребни и трудни за разбиране функции. Имаме едно меню със видовете виртуални спортове, пряко предаване (анимация) на двубоя и коефициенти с различни пазари.

Видове виртуални спортове и пазари в Bet365

Цели осем вече са видовете виртуални спортове в Bet365, докато си спомням, че само преди година-две броят на виртуалните спортове беше 3-4. Компанията за приемане на спортни залози очевидно работи в насока развитие на услугата и тя вече включва залози на:

  • Конни надбягвания
  • Хрътки
  • Футбол
  • Формула 1
  • Спийдуей
  • Колоездене
  • Тенис
  • Тротинг

При всички виртуални спортове имаме започващи на всеки три минути нови мачове / състезания, а горе-долу толкова е и продължителността на един мач / състезание. Не забравяйте, че възможността за направа на залог е отворена до началото на събитието, а след това пазарите се блокират и играчите могат да разберат дали печелят, следейки картината на живо или просто изчаквайки крайния резултат.

За част от спортовете – например, конни надбягвания и футбол – имаме паралелно повече от едно играещо се събитие.

Колкото до пазарите, те са в голямата си част досущ същите като при истинския спорт. Можете да разгледате някои от моите ревюта на залозите за определени спортове в букмейкъра, като Bet365 Тенис, Bet365 Баскетбол или Bet365 Конни надбягвания, за да видите кои са най-популярните видове залози, предлагани в сайта.

Съвети за залози на виртуални спортове в Бет365

Моят съвет за прохождащите в света на виртуалните залагания е първо да проследят няколко мача от един спорт и да видят кои пазари се оказват най-често успешни. Но, въпреки че има някои често повтарящи се модели при залозите на виртуалните спортове, все пак не забравяйте, че изходът се определя от генератор на случайни числа, което означава, че и късметът играе голяма роля. Най-ценното, което трябва да запомните, е, че на виртуалните спортове трябва да се гледа най-вече като на забавление, а не като дългосрочен източник на доходи.

Обобщение

Както споменах в началото, виртуалните спортове са иновативният начин да залагате, когато няма как да го правите на любимите си първенства. Някои дори предпочитат виртуалните залози пред залозите на истинския спорт дори и в пика на сезона. Аз все още предпочитам да залагам на реален спорт поради простата причина, че там ролята на късмета е по-малка, но не мога да отрека, че Bet365 има виртуални спортове на световно ниво!