Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Базови стратегии и съвети за печелене на пари в Betfair

Стратегии и съвети за печелене на пари в Betfair

Директен вход в Betfair

Освен забавление, основната цел на всички нас, които залагаме на спорт, е и да спечелим пари в процеса. Има хора, които печелят много пари от залози, но в никакъв случай техните печалби не са плод на случайност. Тези играчи влагат много време и усилия в правене на анализи, за да печелят постоянно и в дългосрочен план. Преди да вложите времето си обаче, трябва да сте запознати с основни концепции и стратегии. В тази статия ние ще ви представим няколко базови стратегии за успешни залози в Betfair, където може да се играе и в борса за залози между играчи, а не само срещу букмейкър. Сайт, където букмейкърът ни дава различни жокери като бонусите, които улесняват излизането на печалба.

Извличане на максимална полза от бонусите на Betfair

Операторът предлага едни много различни и същевременно отлично допълващи се начини за поставяне на залози, но още преди това ви помага да спечелите със своите страхотни Betfair бонуси за спорт. Със създаването на сметка в сайта вие ще получите право на два бонуса, от които общата ви печалба може да бъде за €120.

По-точно, €120 – €100 в раздел “Спорт“ и €20 в “Спортна Борса“ – ще вземете под формата на различни видове безплатни залози. Възможността да залагате и да можете да спечелите и същевременно да не рискувате собствените си пари е една от най-добрите стратегии за успех във всеки букмейкър.

Освен това, играчите имат пред себе си и достоен списък с промоции за вече регистрирани играчи като Тенис акумулатор бонус в Betfair или Бетфеър бонус за баскетбол всяка седмица.

Стратегии за успех при залозите с фиксирани коефициенти на Betfair

Играчите от България могат да влязат в раздел “Спорт“, където ще видят традиционни спортни залози с масивното многообразие от пазари за почти 30 спорта. Естествено, залагащите най-често проверяват коефициентите за футболните, тенис, баскетболните и хокейните мачове, при които и броят на срещите и видовете залози са най-благодатни.

За да печелите от тези обикновени залози срещу букмейкър, трябва да спазвате общите принципи за успешни спортни залози, които важат не само за Betfair, но и за всеки друг конвенционален букмейкър. На първо място, това е да основавате своите предположения, на които залагате парите си, на убедителни доводи, а не просто защото шестото чувство така ви казва.

Това означава да следите и анализирате най-различни аспекти, като трябва да обърнете специално внимание на няколко неща. Като начало трябва да отворите сайт за статистики и да разгледате резултатите за последните кръгове от мачовете на двата отбора, като обърнете най-голямо внимание на последните 1-2 мача, които са показателни за спортната форма на тимовете към настоящия момент. Статистиките за директните двубои също често носят голяма полза, но не обръщайте голямо внимание на преките мачове, които са изиграни преди 2,3 или повече години – те са се провели твърде отдавна и имат минимално значение към днешния ден. Разбира се, допълнително към всичко това е във ваш плюс да следите и новинарските сайтове за последните вести, които могат да ви открехнат, например, че ключов футболист на избрания отбор е получил контузия и съответно това да направи така, че залозите за този отбор вече да не са така примамливи.

С включването в разбора на тези данни, вашата крайна оценка за вероятния изход от един спортен мач вече ще може да се нарече обоснована и базирана на ясни и конкретни доводи. Определено когато си напишете домашното вероятността да познаете се увеличава, макар и тя никога да не достига 100%. Това обаче не трябва да ви притеснява – и най-добрите грешат – но дори и тогава трябва да продължите да следвате своята стратегия за успех в Betfair Спорт.

Стратегии за успех при борсата за залози на Betfair

Доста по-завързани стават нещата в борсата за залози, където към общоприетите стратегии могат да се добавят и нови, насочени специално към борсовите залози срещу други играчи.

В сайта ни сме качили някои от най-добрите стратегии, в които стъпка по стъпка обясняваме какво трябва да правите, за да печелите. Тези стратегии можете да отворите оттук:

Някои други не толкова конкретни и по-базови съвети за играта в борсата, които можем да ви дадем, са:

  • Променете начина, по който гледате на залозите – Залозите в борсата са с доста по-различни характеристики. Много хора забравят, че вече не се борят срещу букмейкъра, а срещу останалите борсови играчи. Разликата обаче е огромна.
  • Намерете правилната информация – Залозите в борсата е просто една игра на информация. Играчите, които имат повече информация от конкурентите си, ще имат предимство на пазара. Точно както и при всяка една друга борса. Информацията е това, на което базирате прогнозите си. Както и при традиционните спортни залози, тя също включва статистическа информация, новини и всичко останало, което успеете да намерите.
  • Изберете стратегия и я следвайте – Ако искате да печелите последователно, изберете една или най-много две стратегии от представените в останалите ни статии за Бетфаир стратегии и ги следвайте плътно. Фокусирайте цялото си внимание върху тях и те ще ви се отплатят.