Вземи 200 лева бонус от Efbet

Бонус подсигурен залог за първи голмайстор на Bet365

Bet365 Вход

В големите букмейкърски къщи като Bet365 имам много варианти да заложа парите си, особено когато става въпрос за футболните залагания. Сред стотиците пазари на букмейкъра е този за играча, който ще вкара първия гол в срещата. Прогнозирането на голмайстора е интересно, тъй като тогава анализирам индивидуалностите на терена, а не отборите като цяло, а друга причина да обичам залозите за първи голмайстор (ПГ) е, че почти винаги те са придружени от прекрасни коефициенти. Има и още една причина – в Bet365 имам застраховка на залозите за първи голмайстор, за която ще ви споделя повече неща в тази статия.

Същност на бонус Подсигурен Залог за Първи Голмайстор на Bet365

Обяснено накратко, същността на тази промоция е, че ако поставя подсигурен залог за ПГ, без значение за кой мач прогнозирам първия реализатор, получавам част от печалбата си при вкарване на попадение от въпросния футболист по всяко време на двубоя.

Както знаете (и както може да се предположи), при залогът за първи голмайстор се интересуваме само от това кой ще открие резултата. Следващите реализатори нямат отношение към този залог. В Bet365 обаче това не е така.

В случай на активиране на офертата, получавам печалба в размер на една трета от първоначалния коефициент. Ще ви дам един пример: Правя залог за Кристиано Роналдо като първи голмайстор при 6.00 коефициент. Той не вкарва първото попадение, но успява да се разпише на по-късен етап от мача. В такъв случай моят залог е печеливш при 2.00 коефициент, колкото е една трета от 6.00.

Тази промоция осигурява една много ефективна застраховка, тъй като за играчи като Кристиано Роналдо е сравнително лесно да прогнозираш, че ще се запише сред голмайсторите, но в същото време да отгатнеш дали точно негов ще бъде първият гол е доста по-трикова задача.

При залозите за първи голмайстор в Bet365 имам и още един вид застраховка – когато футболистът, за който съм заложил, не участва в двубоя или се включи като резерва, когато вече първият гол е паднал, залогът ми се отменя и не губя нищо. Така, ако Роналдо се контузи в минутите/часовете преди мача или просто треньорът реши да му даде почивка, залогът ми няма да загуби.

Обобщение

Считам, че тази промоция за Футболни залози Bet365 е поредният начин, по който компанията защитава реномето си на водещ букмейкър. Чудесната палитра от атрактивни и лукративни футболни бонуси като Бет365 Бонус при нулево равенство ме карат още повече да обичам залаганията в този сайт.

*Важат Правила и Условия.

Залагайте разумно! Услугите на Bet365 са само за лица над 18 години!