Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Bet365 промени залог – Как се премахват и добавят селекции?

Bet365 Вход

Близо три десетилетия опит има Bet365 и този опит ги е научил, че трябва да правят всичко възможно да отговорят на изискванията на нас, техните клиенти, и да ни предоставят гъвкава организация на залозите. За мен един отличен пример за това е функцията “Промени Залог“, която е на разположение за всеки един клиент на хазартния оператор. Днес ще обърна внимание на тази функция и ще ви покажа с какво тя успява да улесни моята игра.

Обяснение на функцията Bet365 Промени Залог

Тази модерна система за първи път позволява правенето на промени във фишовете преди и по време на изиграването на двубоите от него. Намирам тази функция за една от тези с най-свободните правила в цялата индустрия, тъй като тя дава редица опции пред играчите. Ограниченията при нея са много малко, но все ще спомена и тях в хода на статията. Нека обаче да започнем с възможностите, които предлага:

  • Добавяне на мачове
  • Разменяне на мачове
  • Премахване на мачове
  • Увеличаване на залога

От която и от трите екстри да искате да се възползвате, ще можете да го направите от “Мои Залози“ -> “Затвори Залог“.

Добавяне на мачове

Bet365 Промени Залог е начинът да вземете един готов вече поставен фиш и да добавите към него още някой мач.

Ако искате да увеличите потенциалната си печалба с включването на още една или повече селекции, кликнете върху “Добави Залог“. След това удостоверете желанието си със “Запази промени“ -> “Потвърди“.

Разменяне на мачове

Когато искам да добавя някой мач, но не искам да променям общия брой на селекциите във фиша, избирам варианта с размяна на селекции. В този случай последователността на действията е първо да се кликне върху тази селекция, която желаем да сменим, за да изскочи на екрана “Размени селекция“. По същия начин като при добавянето на мачове, промяната трябва да се потвърди и запази.

Премахване на мачове

При разглеждането на фишовете си ще забележите, че от ляво на всеки мач има знак хикс (“X“). Там трябва да натиснете, когато искате да се откажете от свой избор. Тази селекция веднага ще бъде задраскана, но това не означава, че процесът е завършен – отново трябва да потвърдите и запазите желанието си.

Увеличаване на залога

Софтуерът предлага и уникалната възможност да увелича инвестицията, която съм направил върху фиша си, което отново се извършва от “Затвори залог“ прозореца. Букмейкърската къща обаче не предлага вариант, при който да намалим заложената сума.

Правила и условия на Bet365 Затвори Залог

Макар и не много, все пак има няколко правила и условия, които вървят с тази оферта на Bet365:

  • На първо място, никога не забравяйте да потвърдите промяната чрез “Запази промени“ -> “Потвърди“
  • Не можем да променяме тези залози, за които не е достъпна функцията Бет365 Затваряне на залог.
  • Не можем да променяме залозите си след първия съдийски сигнал на мачове, които няма да се включат в раздела Bet365 На Живо.
  • След потвърждението на залога има период от няколко секунди, в които заявката се обработва. Ако през тези няколко секунди настъпят промени в коефициентите, заявката може да бъде прекратена и да трябва да я извършим наново.

Обобщение

Определено поставянето на залози ми е по-интересно след скорошното измисляне на тази функция. Тя ми дава почти пълна свобода на действие, като някакви лимити има единствено при мачовете, за които няма залози на живо и Кеш Аут функция, но така или иначе тези събития са незначителна част от цялата програма на букмейкъра.

Считам функцията като ползотворна за всички играчи и особено за тези като мен, които следят новините и правят информирани залози. Когато открия някаква новина, която да ме разколебае за даден залог, просто го премахвам или заменям с друг. По същия начин, когато нещо ме накара да си харесам още някоя селекция, с Промени Залог в Бет365 мога да я включа към фиша си.