Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Прехвърли пари от Skrill в своя в Bet365 акаунт

Bet365 Вход

Skrill е едно от най-популярните средства за онлайн разплащания в света и, заедно с Bet365 депозити с EasyPay, е сред най-често избираните средства за внасяне на пари по игралната сметка в букмейкърската къща. В тази статия ще прочетете кратко ръководство за това как се правят депозити по този начин.

Какво е Skrill?

Скрил е компания от Великобритания, която изпълнява функцията на е-портфейл и служи за онлайн парични преводи в цял свят. Тя е основана през 2001 г. под името Moneybookers, докато през 2011 г. името не бе променено на Skrill. През 2015 г. тя стана част от Paysafe Group заедно с основния си конкурент Neteller и предплатените карти Payafecard – още два метода, които по аналогичен начин могат да се използват за депозити в Bet365.

Онлайн платформата предлага транзакции на около 50 различни валути. Тя поддържа всички най-големи видове дебитни и кредитни карти.

Как се прави депозит в Bet365 чрез Skrill?

За да депозирате сума между 10 и 60 000 лева чрез Skrill, първият етап е да отворите страницата “Депозити“, което всъщност трябва да направите който и депозитен метод да използвате.

Най-отгоре на тази страница има едно падащо меню, в което са подредени всички предлагани от букмейкъра методи за плащане, с които можете да се запознаете от Всичко за депозитите в Bet365.

Когато като метод на плащане сте избрали Skrill, в страницата на Bet365 не трябва да правите нищо в повече, освен да напишете желания размер на депозита и да кликнете на “Направи депозит“.

След това самото потвърждение на транзакцията ще направите от уеб сайта на Skrill, където ще бъдете прехвърлени веднага след кликването върху “Направи депозит“. В интернет портала на Skrill, който е все още познат за много хора със старото си име Moneybookers, ще трябва да влезете в профила си и да натиснете бутон за ратифициране на плащането..

Като потребители на Skrill ще бъдете запознати с опцията “Запомни“. Ако се възползвате от нея, можете да запаметите Bet365 като доверен сайт и при последващите си разплащания към букмейкърската къща вече няма да е нужно да потвърждавате преводите.

Допълнителна иновация на тази огромна компания е услугата Skrill 1-Tap, чрез която можете да депозирате в английското буки чрез едно докосване от смартфони и таблети.

Ограничения

Депозитите чрез Skrill в този хазартен оператор са много удобни, но не мога да не ви предупредя и с ограниченията, които се налагат върху тях.

Знайте, че няма да можете да депозирате в Bet365 със Скрил, ако имейл адресът в е-портфейла и букмейкърската къща не съвпадат.

Освен това, дори и това да не е пречка за вас, играчите, депозирали чрез Skrill, не получават Бонус за първи депозит на Bet365 за този свой превод.