Вземи 200 лева бонус от Efbet

Bet365 Покер Клуб Лоялност – нива, стъпки и мисии

Bet365 Покер Клуб Лоялност

Едно от първите неща, с които се свързва оператора на хазартни игри Bet365, са неговите бонуси. Той предлага страхотни бет365 бонуси за спорт и казино, а днес ще ви преведа през дебрите на една специална програма за възнаграждаване на покер любителите, която е истински феноменална според мен. Това е програмата Покер Клуб Лоялност на Бет365.

Същност на Bet365 Покер Клуб Лоялност

Това е система, съставена от верига с различни нива, целяща да донесе удоволствие на всички влюбени в тази игра с карти. Всяка една игра на покер в този оператор ми носи точки за програмата, така че с всяка следваща ръка си подпомагам напредването в нивата, а с всяко следващо ниво получавам нови оферти, които като цяло са по-изгодни в сравнение с по-ниските рангове.

По-конкретно, с участието си в игрите печеля така наречени Статус Точки, а тях на по-късен етап разменям за монети. Монетите представляват една измислена от Бет365 валута, с която пазарувам в магазина.

Нива, стъпки и мисии

Изкачването на стъпалата в клуба става с изпълнението на различни мисии, с които можете да се запознаете подробно от страницата на промоцията в покер раздела. За тази програма има отделена специална категория в раздела, където всичко е обяснено много подробно.

Ще ви разкажа накратко моят опит – част от клуба станах веднага след Изтегляне на Бет365 Покер Софтуер и изиграването на първата ръка. Тогава се получава ниво бронз, а след като натрупах 30 Статус Точки за календарен месец се издигнах до сребърно ниво.

Следващата стъпка бе при 200 точки за златно ниво, а 800 са равнозначни на платинено ниво. Тук вече нещата стават наистина сериозни, а за истинските хардкор играчи е предвидено диамантеното ниво, при което трябва да се постигнат цели 15 000 точки, но поне срокът е 3 месеца.

Всяко по-високо ниво ми е гарантирано до края на настоящия месец, както и през целия следващ. След това, ако не мога да отговоря на критериите за нивото, ще бъда понижен.

Награди в Бет365 Покер Клуб Лоялност

Вече споменах, че монетите от програмата могат да се търгуват в магазина на покер залата. Монетите могат да бъдат обърнати в билети за турнири и Sit and Go, а играчите в двете най-високи нива могат направо да сменят монетите за кеш пари.

Основни условия на програмата

  • Спечелените монети важат една година след акумулирането им. След това се губят.
  • Всички монети се губят и при три последователни месеца, в които не сме изиграли нито една игра.
  • 1 Статус Точка се дава за всяко 0,1 евро, което е платено като рейк или такса за турнир.

Обобщение

Благодарен съм на Bet365 за тази програма, която прави покерът в сайта още по-вълнуващ за мен. След стартирането на тази промоция определено се забавлявам повече и съм по-мотивиран благодарение на възможността за изкачване на нивата и повишаване на печалбите. От играча не се иска нищо, освен да играе любимата си игра. Не е задължително да бъдеш много добър, за да стигнеш високите нива – трябва просто да играеш често.