Вземи 200 лева бонус от Efbet

Мога ли да използвам EasyPay за депозит в Bet365?

Bet365 Вход

Букмейкърът от Великобритания Bet365 през цялото си съществуване е гледал да измисли различни начини да улесни живота на своите милиони клиенти във всеки един етап от поставянето на интернет залог.

Един от тези етапи е правенето на депозит. В материала Как се прави Bet365 депозит ви разказах общите неща за внасянето на средства в това буки, а сега ще напиша и знанията и опитът ми за депозитите конкретно с EasyPay.

Могат ли да се правят депозити в Bet365 чрез EasyPay?

Краткият отговор е ДА ,но преди това трябва да разполагате с няколко неща. Сами се досещате, че ви трябва потребителски акаунт в букмейкърския портал Bet365, но освен това трябва да имате и микросметка в онлайн разплащателната платформа ePay.bg, която работи заедно с EasyPay.

Правя уточнението обаче, че отговорът е ДА само за депозити в български лева. EasyPay не може да се използва за транзакции в евро.

Какво е микросметка в ePay.bg?

Микросметката в този български портал за интернет разплащания може да се разглежда като нещо подобно на банкова сметка, до която имате 24-часов достъп и контрол. Нейният обхват на действие излиза много извън правенето на депозити и Тегления в Bet365 и другите букмейкърски къщи – чрез нея можете да плащате своите сметки за комунални услуги без досадното редене на опашки и много други. Тя също така ви дава и светкавично бърз достъп до средствата ви чрез касите на ИзиПей.

Как се прави микросметка в ePay.bg?

Ако нямате микросметка в ePay.bg, влезте във въпросния сайт, натиснете “Нова Регистрация“ и от опциите изберете създаване на сметка като физическо лице.

Попълнете личните си данни и своя телефонен номер и светът на онлайн разплащанията вече ще бъде във вашите ръце!

Как да депозираме в Bet365 чрез EasyPay?

И така, имате акаунт в Bet365, микросметка в ePay.bg и искате да депозирате пари на ръка чрез каса на EasyPay – какво следва сега?

На първо място трябва да изберете ePay.bg като средство на плащане и да си запишете някъде 10-цифрения код, който ще се генерира специално за вас. С този код се нареждате на каса на EasyPay и плащате сумата, която сте заявили за депозит (за разлика от други методи, в този случай не можете да внесете по-малко от 30 лв.)

Това е всичко – връзката между Bet365, Epay.bg и EasyPay е много добре оптимизирана и, докато се приберете вкъщи, парите вече ще бъдат по сметката ви!