Вземи 200 лева бонус от Efbet

Bet365 Чат на Живо – Oтдел oбслужване на клиенти

Bet365 контакт

Bet365 Вход

Платформите за спортни залагания в интернет са измислили разнообразни начини за връзка с отговарящия за обслужването на клиенти отдел в компанията. Клиентите имаме нужда да поговорим (или да си попишем) с човек от този отдел, когато имаме проблем или нужда от пояснения по тема, която е останала неясна.

Bet365 също предлага различни начини за контакт, но според мен най-подходящия за повечето случаи е чатът на живо. Използвам чата с невероятна лекота и сега ще ви разкажа как го започвам и в кои ситуации той може да бъде най-полезен.

Стартиране на Bet365 Чат на Живо

Чатът може да се използва както от логнати играчи, така и без Bet365 вход. Той може да се използва както през деня, така и през нощта. Въобще, няма никакви ограничения.

Самият чат може да се започне с отварянето секция “Помощ“ на позиционираната под главното меню лента с линкове.

Тази секция започва с избор на темата, по която имате проблем или не успявате да разберете нещо. Опциите са:

  • Проблем с Логин в Bet365 с подтеми за забравен логин, код за сигурност или проблем с Touch ID
  • Депозити с подтеми депозиране, депозитни методи и неуспешен депозит
  • Верификация с подтеми проверка на документи, идентификация и срокове за проверки
  • Тегления с подтеми теглене, срокове и такси за теглене
  • Затвори залог с подтеми за автоматичното и частично затваряне
  • Бет365 Разумно залагане

Всяка една от темите и подтемите съдържа информация и ръководства, които целят клиентът да е решил проблема или да си е отговорил на въпроса си още преди да се е свързал с поддръжката.

Това, което трябва да направите, е да си изберете тема и да прочетете информацията за нея. Това правя аз и обикновено ми се изяснява всичко неясно. Когато обаче все пак материалите по темата не се окажат достатъчно полезни, в страницата на всяка една от тях има и бутон “Не намираш отговор? Свържи се с Нас“, който отваря страницата за контакти.

В нея ще видите различни опции, включително Чат на Живо. С натискането на “Започни Чат“ отварям нов прозорец, от който трябва да отбележа дали съм настоящ клиент, нерегистриран такъв или имам проблеми с логина. Според избора ще се покажат няколко полета, които трябва да попълните, и тогава ще започнете писменият диалог с човек от екипа на Бет365.

Други методи за контакт с Bet365

Букмейкърът ни е предоставил и няколко други начина за връзка, в това число български телефонен номер, български имейл адрес и адрес за изпращане на поща, който обаче е в Англия.

Аз обаче предпочитам да използвам чата, тъй като имам достатъчно време да обмисля въпросите си, а и мога да запиша отговорите, което няма как да стане при телефонния разговор. Чатът на живо се приема и като един от най-бързите методи за контакт.

Моят опит с Bet365 Чат на Живо

Когато започна чат на живо се появява съобщение, че служителят Х се е включил в чата или че скоро ще ще включи някой служител, ако няма свободен такъв в момента. По принцип има листа на чакащите и става ясно колко човека са пред мен в нея.

Въпреки че чатът на живо се приема като много бърз начин за контакт, в някои ситуации ми се е случвало да чакам над десет минути, докато в други случаи веднага след започването на чата се е включвал в него и представител на букмейкъра. Всичко зависи от това колко натоварен е отдела в този конкретен момент.

Като изключа момента с чакането, според мен отделът си върши добре работата. Може би твърде често се изпращат шаблонни отговори, но те в повечето случаи са на място. Изпробвал съм варианта и с телефонен разговор и също имам положително мнение за него.