Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

1xBet регистрация – стъпки за създаване на акаунт

1xBet Регистрация

Регистрация в 1xBet

Едни от най-активните в своето развитие букмейкърски къщи в Европа се казва 1xBet. Той има сайт за български играчи и те му се доверяват все по-често за своите залози. Компанията, която идва от Русия, съдържа множество любопитни и вълнуващи гейминг възможности, които могат да бъдат тествани от вас веднага след регистрирането в сайта. В статията ще ви научим как и по какви начини може да се открие 1xBet акаунт.

1xBet регистрация – Стъпки

Регистрирането на 1xBet акаунт е напълно елементарен процес, при който в 99% от случаите не се срещат никакви затруднения. Стъпка номер едно от процеса е да преместите курсора си към десния горен ъгъл и да натиснете мишката, когато той се намира върху зеления бутон “Регистрация“. Тогава ще ви бъде предложен избор от четирите различни варианта за откриването на сметката, за които подробности ще научите, ако останете с нас в следващите редове.

Вариант №1 – Един Клик

По подразбиране се предлага варианта за регистрация с един клик, което не отговаря буквално на истината, но все пак позволява най-бързото създаване на сметка в който и да е онлайн букмейкър.

Последователността от действия при този метод е да отбележите, че сте съгласни с правилата и условията на букито и след това да натиснете на “Регистрация“ – тоест, в крайна сметка стават точно две кликванията, които са необходими при този метод.

И тук имаме стандартната за букитата регистрационна бланка, но тя ще бъде автоматично попълнена. Бланката е за валута и държава и, ако влизате в сайта от България, те ще бъдат предварително маркирани на български лев и България. Разбира се, ако е необходимо, можете да направите необходимите промени.

“Един клик“ е метод, при който потребителското име и паролата се създават автоматично за вас като и двете са осемцифрени кодове. Има опция да запазите тези кодове на компютъра си или да ви бъдат пратени на електронната поща, тъй като е трудно да бъдат запомнени. Също така, има и възможност за тяхната промяна по всяко време.

Вариант № 2 – Телефонен номер

Тази разновидност е подобна на първата, но тук логин детайлите ще бъдат получени като съобщение на телефона. Естествено, за да се възползвате от тази опция трябва да предоставите своя телефонен номер, а също така отново трябва да се направи и избор на валута. От кода на телефонния номер ще стане ясно държавата на местоживеене – +359 е кодът за България.

Вариант № 3 – По e-mail

Тук регистрацията се доближава най-много до другите букмейкъри. При този вариант ще предоставите най-много данни, което винаги е малко или много затормозяващо, но пък от друга страна след това по-лесно ще можете да влизате в профила си, защото сами ще сте избрали потребителското си име и паролата. Заедно с тях, трябва да изберете държава, е-поща, тел. номер, валута и имена.

Вариант № 4 – Социални мрежи и месинджъри

Страхотна е и възможността да се регистрираме чрез профил в социална мрежа, но за съжаление сред вариантите присъстват предимно популярни в Русия сайтове като Вконтакте и Одноклассники, докато най-използваните от българите мрежи като Facebook, Twitter и Instagram не се предлагат. Все пак, има вариант за регистрация с Google+ и Telegram, които могат да бъдат удобни опции за някои от вас.

1xBet Mobile регистрация

Както с подробности можете да разберете от Мобилни залози в 1хбет, букито има различни платформи, от които може да се залага през смартфони. Не само да се залага, но и да се правят регистрации по аналогичен на компютърната регистрация начин. Така че не се притеснявайте от устройството, пред което сте – от всяко едно ще имате достъп до процеса по 1xBet Регистрация.

Следващи стъпки след откриването на сметката

Ползването на всеки един вариант за 1xBet регистрация ще доведе до готова сметка, която можете да ползвате за залози, но трябва да свършите още няколко неща преди това. Като за начало, това е създаването на Депозит в 1хбет. Не изключвайте и възможността компанията да изиска да си направите Верифициране на профила в 1xBet.