Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Топ 10 неща, даващи предимство на Betfair пред другите букмейкърски къщи

Топ 10 неща, даващи предимство на Betfair пред другите букмейкърски къщи

Вход в сайта на Бетфеър

Няма съмнение, че Betfair е един от световните господари на букмейкърския бизнес. Операторът е известен по целия свят. Той винаги е бил синоним на бързо развитие, иновационни практики и внедряване на най-новите технологии. Ако се чудите дали да се доверите на този сайт, ние ще ви дадем 10 причини, поради които може би ще искате да го направите.

1. Спортна борса

Основният фактор, по който компанията се отличава от другите компании в бизнес, е разделът “Спортна борса“. Този раздел противопоставя играчите едни срещу други и те спорят със своите пари дали даден пазар ще бъде печеливш или не. Още по-добрата част е, че собственоръчно можете да задавате коефициенти за всеки пазар. Цялостно погледнато, в този раздел почти винаги коефициентите са по-високи, защото не се залага срещу букмейкъра, който винаги наглася пазарите така, че да спечели от тях.

В следствие на това, че се залага дали даден пазар ще бъде печеливш или не, в борсата има залози ЗА и ПРОТИВ, които са по-добре обяснение в статията Как се залага в Betfair Борса?.

2. Betfair е подходящ не само за спортни фенове, но и за трейдъри

Борсата на Betfair е подходящо място както за феновете на спорта, така и за трейдърите, които разбират и печелят от флуктуациите в борсовите пазари. Така че, дори и ако си нямате понятие от футбол или другите спортове, можете да реализирате печалби само със своите познания в областта на борсите, тъй като принципът на залозите в Бетфаир е същия като при фондовите борси. На всеки един вид залог можете да гледате като на на стока, която се търгува на фондова борса.

3. Богата палитра от видове спорт

Използващите британския букмейкър имат избор от програма, съдържаща 30 вида спорт, които понякога стават дори повече. Сред тях са всички игри, които се приемат като масови в Европа и съответно в България – футбол, тенис и прочие. В допълнение към тях се оферират и спортове, които в никакъв случай не могат да се определят като масови – флорбол, футзал, боулс и т.н. Във всяко отношение има по нещо, създадено от букмейкъра.

4. Приятни и лесни за използване платформи за залози

Сайтът на оператора печели точки и за своя изглед, и за своите лесни за използване менюта, които са подредени по удачен и лесно разбираем начин. Никакви главоболия няма да ви създаде престоя в сайта, напротив – ще се чувствате комфортно и на място. Системата винаги ви позволява да се прехвърляте от разделите за фиксирани коефициенти и борсови залози с един клик, а самите залози също са улеснени до краен предел.

5. Мобилни предложения и апликации

По също толкова приятен и лесен начин можете да използвате Betfair от телефона си, от който налични ще бъдат всеки залог и всяка функция в сайта. За да имаме по-голям избор при мобилните си залози, операторът е сътворил Андроид и Apple Betfair апликации, но въпреки това все още позволява да се използва сайта и от браузъра за мобилни устройства.

Ако искате да залагате от смартфон/таблет – и особено ако този смартфон или таблет е създаден от компанията Apple или работи с Android софтуер – британският букмейкър ще бъде още по-подходящ за вас.

6. Два бонуса срещу регистрация

Букмейкърите, които нямат бонуси за нов клиент, вече се приемат като изключение от правилото, но същото такова изключение от правилото са операторите с два бонуса. Точно така – имаме две бонус Оферти за нов клиент в Betfair, като и двете са насочени към спортните залози. Те са разделени с по един бонус за Спорт и Спортна Борса и от тях имате уникалната възможност да получите общо €100 + €20.

7. Много оферти за играчи с вече създадена сметка

Предложенията на букмейкъра продължават и с различни бонуси и игри за активни акаунти, така че подаръци ще получите не само еднократно при регистрацията си, а и последователно след това. Тези оферти са насочени към залозите на конкретен спорт, като Бетфеър включва промоции за футболни залози, баскетболни залози и тенис залози. Техните правила не са едни и същи, така че разнообразието при офертите е налице.

8. Блог с новини и съвети

Различни Новини и прогнози в Betfair ще можете да четете всеки ден в блога на букмейкърската къща, който е един чудесен начин, измислен от компанията, за привързване на играчите. Дори и някой ден да не искате да залагате, то вероятно пак ще отворите сайта, само за да прочетете любопитните новини и факти или пък да разгледате актуалните прогнози за деня. Нови материали има всеки ден, а качеството им е винаги високо.

9. Преки предавания

Също така, имаме и чудесна програма от Безплатни преки предавания в Betfair. Тя включва интересни първенства от футбола като Серия А, водещи тенис турнири като US Open и Ролан Гарос и най-интересните баскетболни събития в Европа като Евролига и Евро купа. И всичко това без да плащате или правите нищо!

10. Чудесни функции

Betfair винаги е била приемана като иновативна компания. Тя първа измисли опцията за затваряне на залог, а сега продължава да задава модата в букмейкърската индустрия с нови страхотни функции за спортни залози като Acca Edge Застраховка на Залог в Бетфаир, която ви спасява от загубени фишове заради един мач.